Veckans vackraste Instagramhem – @hanna.bergmark

(Innehåller Jotex Ellos Newport Soffadirekt annonslänkar)

Jag har inte mått bra på senare tid alls. Jag var sjuk efter Spanien satt i karantän länge och efter det har jag drabbats av svår ångest ang Corona. Det pumpas varje dag ut nya uppgifter att viruset nu tar även unga friska personer utan tidigare hälsoproblem. Sånt tär när jag redan har luftvägsproblem och astma. Nån mer än mig som är trött på all negativ info  nu? Känns som man blir sjuk mentalt av bara dåliga nyheter hela tiden. Menar det är ju MÅNGA fler som överlever Corona än de som dör. Ändå tar man bara till sig det hemskaste. Nåt annat jobbigt är att alla sk. experter ändrar åsikter hela tiden och till slut blir man ju schizofren, menar vad ska man tro på? Aldrig hade man trott att 2020 skulle bli ett av de mörkaste åren i modern tid när man stod och skålade för ett nytt decennium på nyår. Men hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det. Så vi får hoppas denna onda saga får en happy end.

LÄS MEr: SOMMAR REA – SISTA CHANSEN ATT FYNDA

NU! till något garanterat coronafritt nämligen Veckans vackraste Instagramhem. Denna veckan hälsar vi på hemma hos en tjej som har koll på den naturinfluerade trenden. Jag säger välkommen hem till @hanna.bergmark och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne.

@hanna.bergmark

INSTAGRAM INTERVJU – @HANNA.BERGMARK

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Hanna Bergmark och jag är 34 år gammal, jag bor i kiruna i en 5rummare som jag och min man köpte för 4 år sedan

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag har laborerat en hel del, med både färger, mönster osv. Men mitt hem andas harmoni och det behöver jag.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Instagram, tidningar, pinterest

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Beige, blått, svart och vitt

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag älskar mina vaser, bland annat några från SKRUF

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Kan inte bestämma mig om mina blåa gardiner var mitt bästa eller sämsta köp ????

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Det skulle nog vara en till flokatimatta. Jag tror jag höll på att dammsuga mig förgäves. Dock är de så vackra så jag hinner nog glömma bort att de är så jobbiga

Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Såna plastsaker från typ koziol, furu är hemskt ????

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

H&M home, artilleriet och ByOn design.

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Insta inredning ovan hittar ni: 1. Stol HÄR 2. Spegel HÄR 3. Sänggavel HÄR 4. Bord HÄR 5. Matta HÄR 6. Kuddar HÄR


Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Testa dig fram, var inte rädd för att laborera mer färger osv, påverkas inte av alla andra utan sätt dig ner och fundera på vad du gillar. Börja med tre färger som bas och sedan kan du alltid lägga till andra kulörer på kuddar osv. En naturlig bas är en bra början.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Oj! Det är många men jag hämtar mycket inspo från Nordiskehjem, Ditte Svanfeldt, Petra Tungården och MariOlssonNylander med flera.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag börjar landa i vad jag gillar nu. Men jag gillar att plocka bitar från trender och blanda gammalt och nytt.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag kan gå igång på lite mörkare hem, svarta väggar och stora kontraster.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Jag skulle göra keramik! En vacker vas eller skulptur!

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Kan det vara Emilia de Poret kanske, hon är så duktig!

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Ja helt klart finns det en rädsla att sticka ut. Jag minns speciellt när jag hängde upp de blå gardinerna, många kommenterade att det var vågat och att de själva inte skulle våga. Jag tror man måste chocka flödet lite ibland. Jag gillar att ta till twistar ibland som ingen är förberedd på.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Är en sucker för valnöt, krom och 90 tals trenden som är stor nu.

Även om det är motiga tider så kommer jag fortsätta skriva och blogga om det som är vackert och ljust. Jag tror människor behöver skönhet och inspiration mer än nånsin denna mörka tid vi har framför oss. Jag känner även att jag uppskattar små saker i livet mer nu än förut. Bara att kunna gå ut i naturen är en stor gåva. Det vi tog för givet förut är inget vi kan ta för givet i framtiden. Hur mycket pengar, status eller framgång vi har är vi alla i samma båt när det kommer till Corona. Kanske är detta en stor lärdom och att människor förhoppningsvis överlever och går vidare mycket ödmjukare än förut.

Snart nya härliga Instagram hem :)

Stay safe!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 270 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis