Veckans vackraste Instagramhem – @feelgoodandinteriors

(Innehåller Ellos Jotex Soffadirekt Reforma annonslänkar)

Hoppas att ni haft en skön 1a Maj och Valborgshelg. Det blev ett klassiskt iskallt Valborgsfirande. Fattar inte varför inte vädergudarna kan bjuda på lite skön förssommarvärme nu istället. Vi behöver alla värmas upp efter den kalla mörka Corona period som varit. Vi behöver vara ute i naturen och hämta tillbaka kraften från att blivit bombarderade av negativa nyheter i månader. Vi får verkligen hoppas att Corona spridningen minskar med sommaren och att allt bli normalt innan 2021. En stor lärdom har vi fått i all detta, framför allt att vara frisk och fri är en sann gåva och inget att ta för givet en enda sekund.

LÄS MEr: SOMMAR REA – SISTA CHANSEN ATT FYNDA

NU! äntligen tid för ett Veckans vackraste Instagramhem. Denna gången är det det mysiga kontot @feelgoodandinteriors som står i fokus. Kvinnan som driver kontot har jag lärt känna på Instagram och hon är en härlig genuin person.

Jag säger välkommen hem till @feelgoodandinteriors och här kan ni läsa min Instagramintervju med henne.

Veckans IG hem

INSTAGRAM INTERVJU – @FEELGOODANDINTERIORS

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Jessika och är 51 år , gift med Thomas och vi har fem barn, alla utflyttade utom en. I familjen bor också åtta hundar varav två som bor hos oss med en tredje på väg, en vit mellanpudel pojke. Jag arbetar till vardags som läkare. I nästa liv vill jag nog bli bonde eller florist och egenföretagare. Vi bor i Uppsala, ett av barnen bor i Malmö.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Vi hade det inte så gott ställt när jag växte upp, och jag var väldigt blyg och blev ganska mobbad i skolan. Jag tror att jag fortfarande tar igen det genom att ha pluggat och arbetat hårt för att kunna skaffa mig det jag vill ha. Gillar det lite amerikanskt lyxiga med svenskt lagom.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag tycker om att ta färgerna från naturen, vattnet och havet, färger som lugnar!

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Dras till grönt, blått, jordiga färger!

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag är galen i fina lampor och mattor, de är som vackra smycken som pryder ett rum.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning? något du ångrat?

Jag kan ibland ha liten bråttom och köpa något som sedan inte alls passar, bara för jag tycker det är fint, så jag får lämna tillbaka, ser till ha öppet köp. Blir bäst att utgå från det man har och komplettera därifrån. Mina sämsta köp är nog köksstolarna som jag sparade till länge men som är totalt obekväma sitta i någon längre stund. Numer provsitter jag allt innan köp!

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Insta inspirerad inredning ovan finns: 1. Lampa HÄR 2. Solspegel HÄR 3. Barvagn HÄR 4. Matta HÄR 5. Soffa HÄR


Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Jättesvår fråga, tycker det blir bra när man anpassar inredningen till huset. Tex Romantik och shabby chic till ett sommartorp, men aldrig till mitt nuvarande hem. Gillar inte såna texter i svart , typ homesweethome som sätts på väggen.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Poshliving, Jotex och Newport! Men hittar det mesta på Blocket.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Försök lära dig vilken stil du gillar genom att spara bilder från inredningsmagasin, håll dig till stilen och gör moodboard. Bestäm en bas färg och en accentkulör håll samma i rummet.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Jag tycker mycket om hannesmauritzon, tretowdeco, lovisaalcen, johannalinn, finns så många fina !

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag drömmer ibland om en sekelskiftesvilla eller lägenhet, då kommer jag nog byta ut mycket av möblemanget mot äldre möbler med patina, annat hantverk det som tillverkades förr.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag gillar Bali inspirerad Boho och färgstarka konstnärshem med stora tavelvöggar och mycket textilier i inredningen.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Det skulle vara ett växthus på hjul som är vackert att ha som möbel inne och tåla stå ute under säsong, som lätt kan flyttas mellan ute och inne.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil?

Åsa Ingrosso har så magiskt fint!

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror mycket handlat om bekräftelse inom instagram världen, det är lättare vara säker på att få den där bekräftelsen om man är del av flocken, krävs större mod lyssna till sitt eget.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Det grå lämnar ju plats för jordiga färger beige, brunt, sand som jag gillar, tur att de passar med det grå. Sen mer miljötänk att flytta runt de man har och köpa och sälja begagnat.

Kontot @feelgoodandinteriors är ett mindre konto och jag älskar lyfta fram just den typen av konton. De som har massor av följare har ju redan så mycket uppmärksamhet så de behöver ingen mer. Jag vet hur kämpigt det är i början när man startar upp ett konto på Instagram att få nya följare. Att driva ett IG konto är ingen barnlek, det krävs ständigt engagemang och nya updates. All cred till alla er små i Instagramvärlden som kämpar på bland giganter och ger er unika inspo varje dag.

Nu efter denna iskalla regniga Valborgshelg får fasen vädret skärpa sig. Jag längtar efter picknick vid havet och varma soliga turer till öarna. Hoppas på en lång varm solig sommar detta året, då förra året inte var nån höjdare. Menar nu måste vi ju vara hemma och inte resa, så extra viktigt att tanka sol inför mörkare tider.

Stay safe!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 146 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis