Veckans vackraste Instagramhem – @emma_enbom

(Innehåller jotex ellos annonslänkar)

HOLA från Spanien :) Jag bloggar just nu från Ibiza town och vädret är ljuvligt idag. Inte direkt man längtar hem till det trista grå snöblasket i Götet. Saknar dock den Svenska kvaliteten på inredning och mina katter. Alla länder har helt klart sina för och nackdelar när man reser runt. Jag har blivit en riktig vagabond på sista tiden och jag gillar det, ser man inte världen har man bara läst en sida av livsboken när man dör.

En annan kul och livsbejakande sak är att Veckans vackraste Instagramhem är tillbaka. Idag hälsar vi på hemma hos det populära kontot @emma_enbom Välkommen hem till Emma strax utanför Stockholm och hennes magiskt fina hem.

@emma_enbom

Spegel som ovan hittar ni HÄR Bordet HÄR liknande soffa HÄR

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej, Emma Enbom heter jag och är 28 år gammal.
Jag bor i hus 3 mil söder om Stockholm tillsammans med min man, våra två döttrar på 4 år och 2 år.  Jag driver även en liten kennel och har för tillfället tre stycken Pomeranian tikar.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din
inredningsstil?

Tack snälla! Intresset för inredning har vuxit med åren och jag har testat mig fram tills jag nu hittat det jag trivs med. Vi köpte ett hus som var relativt nytt för fem år sedan och under åren har vi renoverat för att få det som vi vill ha det. Ibland dyker det upp före/efterbilder i mitt flöde. :)

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag måste säga att Instagram är min största inspirationskälla. Jag har alltid många bollar i luften och ser jag något jag tycker är snyggt vill jag gärna prova att ändra om hemma. Min man är dock inte lika glad i alla idéer som dyker upp. haha

FÅ INSTAGRAM STILEN EMMA_ENBOM

Instagram inredning ovan hittar ni: Sänggavel finns HÄR Rosa puff HÄR Vitt bord HÄR Beige puff HÄR Rund spegel HÄR Matta HÄR Kuddar HÄR HÄR och HÄR

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Grått och rosa har hängt med länge. Jag testar gärna nya färger men återgår alltid till rosa detaljer.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Min matta från Classic Collection och mina vaser från Jonathan Adler.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Hmm, ja det finns nog en hel del dåliga köp. Men jag försöker alltid sälja vidare saker jag ångrar att jag köpt. ????

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Hmhome, Jotex och Confident living

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du
något tips?

Följ inredningskonton på Instagram. Många är duktiga på att dela med sig av både budget och lyx-tips. Det finns inspiration för alla. Sök på hashtags!

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

@zozansinjari @homebymartina @interiorby_maria @inspirationbyzandra @husetvidklippan
@lindell.malin

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Haha, vågar knappt säga ja för min man kommer läsa detta ???? Den dagen vi bygger vårt arkitektritade hus, kommer jag nog ändra min stil lite. Det finns inredning som inte passar i vårt ”Svenssonhus”.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du
verkligen gillar?

Jag tycker hem med mörka inslag är fint. Även de personer som inreder med vintage möbler.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

@asa_ingrosso

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man
ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram
Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut
från mängden och vara unik?

Jag tror att sociala medier bidrar till den effekten, att vi kopierar. Samtidigt blir jag glad när följare skriver till mig att de vill ha samma inredning som mig. Mitt mål är att inspirera andra och visa att det går att blanda budget och lyx på ett fint sätt. Jag tror även majoriteten av oss människor följer trender och då blir det lätt samma i var och varannat hem. Viktigast för mig att jag trivs med min inredning sedan gör det mig inget om halva Sverige har samma lampa och puff. Jag tror säkert det finns en rädsla att sticka ut men samtidigt är det oftast de kontona på Instagram som växer också.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Alla naturfärger. Trodde aldrig jag skulle ta in beige i mitt hem men jag kan ärligt erkänna att 2019 blir året naturen flyttar in även hos mig. Jag vill även tillägga att jag gillar att sammet fortfarande håller i sig!

Så bra svar från fina Emma tycker jag. Hon har så fina färger i sitt hem jag gillar starkt kombon grått ihop med rosa och lite mässing i det hela. Jotex nya sänggavel ovan är så sjukt snygg och billig är den också. Ska bli spännande att hitta nya Instagram hem i vår och jag hoppas att ni följer med på min jakt på nya spännande IG hem.

OM ni har ett Instagram hem ni tror skulle passa här på bloggen så släng iväg ett DM på instagram till mig så kanske ni kommer med. Eller om ni känner till någon som har ett IG hem som skulle passa vara med hör av er bara.

JAG vill ALDRIG åka hem från ljuvliga Spanien just nu då jag hört vädret hemma är riktigt trist och kallt. Tror jag ska bosätta mig här jag är under vinterhalvåret nästa vinter, för jag vantrivs i Sverige på vintern.

Hasta La Vista från Chica Maria :)

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 179 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis