fbpx

Veckans vackraste Instagramhem – @deco.by.deco

Det börjar bli rejält kallt här i Göteborg och det är inte alls samma ljumma sommarvindar som vi haft länge i Oktober. Det varma sommarvädret hade gärna fått fortsätta året runt enligt mig. Jag blir alltid rejält depp när November kommer, med sitt kala kalla grå täcke och sänker sig över landet. Då får man göra det bästa av situationen och antingen resa bort till värmen, eller göra kul saker med vänner och familj.

SEN finns såklart andra saker som lyser upp en grå vardag, som tex veckans vackraste Instagramhem. Jag har fått så mycket fina coments om dessa inlägg och det värmer i kylan ska ni veta. Idag hälsar vi på hemma hos den stiliga donnan med klös, Tanja som driver kontot @deco.by.deco.

LÄS MER: OUTLET REA PÅ INREDNING  – 80 % RABATT

Välkommen hem till Veckans vackraste Instagramhem @deco.by.deco och läs här min intervju med Tanja.

@deco.by.deco

(Innehåller Jotex ellos Soffadirekt )

INSTAGRAM INTERVJU – DECO.BY.DECO

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag är en nyfiken person ungefär mitt i livet som bor med min underbara och halvtokiga familj i en gammal sekelskiftesvilla från 1912 som ligger i Danderyd. Vi har renoverat från dag 1 och 2019 så kommer vi äntligen att dra igång med utbyggnaden av vårt hus. Det blir en total makeover och jag hoppas att ni vill vara med och följa vår resa mot Chateau Cronqvist 2.0

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Oj, säkert massor men jag väljer att förtränga det. Roligare att njuta av alla inredningsfynd istället. De köp jag ångrar åker ut på Blocket så får de ett nytt kärleksfullt hem.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Jag blandar gärna min shopping hej vilt och gillar att göra unika fynd på resor. Butiker jag gillar lite extra är: Oscar & Clothilde, Artilleriet och ett otippat och riktigt litet guldkorn till butik på Gotland som heter Garag1 – där gör jag alltid något fynd när jag är på min barndomsö och hälsar på

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Lätt, följ din magkänsla, stirra dig inte blind på olika trender. Trenden kan inspirera men det är viktigt att du väljer den inredning som du tycker om. Ta hjälp av en inredere eller god vän med öga för inredning om du kör fast i din inredning – ibland är det bra att bolla ideér eller få in ett par nya ögon som ser rummet och dess möjligheter på ett nytt sätt

KÖP INSTAGRAMHEM STILEN

Få samma urläckra glammiga stil som Deco.by.deco här

Inredning ovan köper ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR


Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Listan kan göras lång, men för att nämna några konton som verkligen inspirerar och har en unik stil: Tretowdeco, Emvonhofsten, Decobybeatriz, Indochinedeco, Ashleystark,

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Det tror jag att jag kommer att göra, jag har en inneboende kreativ verkstad i mitt huvud och hade jag haft möjlighet skulle jag gärna ha flera boenden och alla skulle ha sin unika stil. Drömmen hade varit att få inreda ett hotell/konferenscenter/slott med rum till olika behov och utseenden

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du
verkligen gillar?

Jag gillar den karga nordiska arkitektoriska gotländska stilen – vilket är rätt roligt då mitt hem är en total motsatt kontrast i form av mer dekadent inredning i rosa, sammet, fjädrar och fransar. Jag tänker att mitt framtida sommarhus får gå i den stilen så kör jag på med mustiga färger och plymer här hemma ett tag till i alla fall.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man
ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram
Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut
från mängden och vara unik?

Kanske eller att efter att ha sett lampa flimrat förbi i ens flödet ett flertal gånger så kanske det börjar uppstå kärlek? Följ din magkänsla, gillar du en inredningspryl som finns i mångas hem – köp den, gillar du den inte – hitta en snyggare version och köp den istället :)

Till sist vilka inredningstrender 2018 gillar du mest?

Sustainable – att förädla och återanvända vackra gamla möbler, kök osv. Rustik inredning såväl som den skandinaviska stilen är ett säkert kort både i höst och framöver, sammet fortsätter att hålla i sig ett tag till samt mustiga färger och dova färger på vägg, kuddar osv.

Sommar rea fynd

Ursnygga Tanja själv och den stiliga hunden matchar båda dekoren som hand i handske.

LÄS MER: Trendig inredning som är grymt populär på Instagram

Jag älskar Tanjas glammiga inredningsstil och den är lik min egen fast jag har inte så många antika fynd. Jag har också en liten dröm om att inreda ett fancy hotell. Jag intervjuade hon som inrett hotell Pigalle här i Göteborg och hon sa hennes jobb var krävande men jättekul. Pigalles rum är ju även inredda väldigt olika så det var säkerligen en spännande utmaning.

Det är så kul att höra alla olika historier från de som är med i Veckans vackraste Instagramhem. Alla har sina personliga och unika idéer om hur ett hem ska inredas. Det är det som är så spännande med inredning allmänt, att man kan inspireras av andra fast de kanske inte helt har samma inredningsstil som en själv.

Vad gillar ni Veckans IG hem?

Ha en kanon vecka!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis