Veckans vackraste instagramhem - @dadashomestyle

Veckans vackraste Instagramhem – @dadashomestyle

(Innehåller annonslänkar)

Inredningsvis har fått en helt ny look inför det nya året! Jag har valt bland tusentals nya teman och bestämt mig för detta jag har nu med topslider. Med gamla teman börjar plugins att krångla, så jag tipsar alla om att byta till ett modernt regelbundet uppdaterat tema. Det är alltid lite pirrigt att byta utseende på en populär sida som denna, då man aldrig vet om läsarna kommer gilla det. Men nu är det gjort och jag önskar alla gamla och nya bloggläsare varmt välkommen. Detta är även det första inlägget jag skriver i nya Inredningsvis och att rivstarta med Veckans Instagramhem, menar kan det bli bättre :)

LÄS MER: KÖP STILEN FRÅN ALLA VECKANS INSTAGRAM HEM

NU! Till Veckans vackraste Instagramhem som denna veckan är ett hem från min fina hemstad Göteborg. Vi hälsar på hemma hos duktiga @dadashomestyle som är influencer och inredningsstylist med skinn på näsan. Välkommen hem till @dadashomestyle och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne.

INSTAGRAM INTERVJU MED @DADASHOMESTYLE

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag är en tvåbarnsmamma som är gift och bor i ett hus en bit utanför Göteborg. Jag driver eget företag inom homestyling och inredning

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Eftersom jag jobbar med inredning blir det lätt att förälska sig i många olika stilar, personligen tycker jag inte man behöver vara så inrutad i en viss stil och just av den anledningen vågar jag nog blanda och mixa med olika material och stilar. Sen älskar jag blanda dyrt och billigt med lite egen gjord dekor.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Det är väldigt blandat faktiskt, det blir Pinterest, tidningar/böcker men jag skulle nog säga mest från olika miljöer. Kan stirra länge på något som tex en skärm/ vägg från något häftigt hotell, lobby eller konstutställning med häftiga mönster/former och inspireras att göra något som kan väcka samma känsla.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag har tre favorit färger jag alltid har i mitt hem. Vitt beige och svart, ja egentligen 4 med färgen brun som jag får in i form av
mörk trä i möbler och det blir också mer bruna toner i textilerna på hösten.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

En tavla som jag gjort själv.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Idag är inköpen noggrant planerade och mer tidlösa. Men för några år sen köpte jag en svängd soffa, det var verkligen ett riktigt misstag i mitt avlånga, smala vardagsrum.

Nyheter som trendar

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Jag har svårt för supertrendiga saker, tex. om alla har en och samma vas som är populär så får jag avsmak direkt.

Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Har alltid haft svårt för en trä apa alla tycks älska haha den är ju så ful. Big No no

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Artilleriet, Vallgatan 12, rum21 och massor med loppisar

KÖP INSTAGRAM STILEN

Inredning ovan finns 1. Bord HÄR 2. Spegel HÄR 3. Stol HÄR 4. Lampa HÄR 5. Soffa HÄR


Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Försöka att släppa lite på vilken stil man ska ha och tänka mer vilka färger former och material vill jag ha istället.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Ja det finns många favoriter som Kelly Wearstler (kelly wearstler)
Athena calderon (eyeswoon), Arijana Heinrici (janaheinrici) Louise
Hjort (louisehjortdesign) och Kristin Rödin (kristinrodin)

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Mitt hem är i ständig förändring men min stil kommer alltid vara att följa mitt tycke för olika material, former och färger istället för att hacka upp mig på någon stil.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Ja älskar både det mer avskalade minimalistiska lika mycket som jag ibland vaknar upp och vill gå bananas som Kelly Wearstler

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Jag har redan gjort några saker som jag själv har i mitt hem och sitter på många idéer som jag inte hunnit göra klart än. Bortsett från det skulle jag vilja designa en fåtölj

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Tänkte först säga Elsa Hosk men kom på att hon inte bor i Sverige, utan är bara svensk och känd som modell och har ett fantastiskt vackert hem. En annan kändis i Sverige som har fint hemma är Petra Tungården, för att hon vågar sticka ut

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Ja jag tror att många tänker att det är ett säkert kort genom att följa den mer tillfälliga trenden som går ut lika fort för att det är det man ser hos andra.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Jag absolut älskar att trä och olika stenmaterial väljs framför vita och tråkiga möbler. Runda former är också något som är väldigt populärt och det ger mjuka intryck vilket jag tycker om

inredningsvis Köptips

Jag håller helt med Youssra om det där med att mixa billigt och dyrt med något egentillverkat. Det ger hemmet en mer levande personlig känsla och inte en kopierad klonad. Jag fattar personligen inte hur man kan gilla att kopiera och inreda som alla andra. Menar då har man ju helt tappat sin egen identitet och blir bara en tråkig copycat. Youssra nämnde hon blir avtänd på kopierade vaser etc. Jag blev mest avtänd på den där förbaskade fula Kate Moss tavlan med fingret, som man nu sett i sisådär 1000000 hem. SUCK!

LÄS MER: Veckans Instagramhem – @styledbymalin

Nej fram för personliga hem inredda med känsla istället för att massklona andras hem. Gå på loppis och fynda några unika föremål. Bara några gamla vackra antika detaljer kan ge hemmet den där unika känslan värd guld.

Jag hoppas att ni gillat veckans IG hem OCH jag hoppas framför allt att ni gillar Inredningsvis nya outfit :)

Stay personal and keep it unique!

LOVE M

rea FYND SHOPPEN

Oia fåtölj shop1
Jotex
3 849,305 499
Richmond teddy shop1
Jotex
3 779,305 399
Malevik soffbord ø 90 cm
Jotex
1 259,304699
Olivia stol velvet sand/mässing shop1
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Carly soffbord ø 110 cm k news
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Elvira matgrupp shop4
Soffadirekt
749510175
VÄrmdÖ 140 premium sänggavel beige shop1
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Ancona divan höger beige shop1
Soffadirekt
10 495 SEK
Vaxholm 3-sits sammet greige shop1
Soffadirekt
79959495
Hamilton divansoffa gräddvit shop2
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Richmond teddy shop1
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Eira sänggavel shope
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024