Veckans vackraste instagram hem - @zabalifestyle

Veckans vackraste Instagram hem – @zabalifestyle

(Innehåller annonslänkar)

Det var riktigt depp att komma tillbaka från soliga Portugal, till detta kalla mörka väder. Jag funderar stakt på flytta dit över vintern, jag klarar inte detta klimatet. Jag känner både i kropp och själ att jag inte är gjord för mörker och kyla. Det känns i Sverige som man ska stå ut med så mycket, som att stå ut med kass väder i 7 månader. Hursomhelst jag har iaf med mig massor av underbara soliga reseminnen hem i väskan. Jag kan även tipsa alla som inte vart i Portugal att besöka det, det är absolut Europas vackraste land. Bara de milslånga stränderna gör besöket värt allt.

NU! till nåt jag vet många längtat efter. Det är dags för ännu ett härligt Instagram hem att ta plats. Idag hälsar vi på hemma hos Saba som driver kontot @zabalifestyle

Välkommen hem till @zabalifestyle och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne.

Snyggt i beige och guld!

INSTAGRAM INTERVJU – ZABALIFESTYLE

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Mitt namn är Saba, 37 år. Jag bor med min underbara familj, man och två barn, i ett 60-tals hus i Edsviken (Sollentuna) sen drygt två år tillbaka.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack snälla, vad glad jag blir!! Att komma fram till sin stil tar tid. Inget som sker över en natt. Man måste ge sig tiden att känna efter. Det tog flera år och flera boenden… man får helt enkelt jobba på det och prova sig fram. Sen är det ju inte säkert att man aldrig ändrar på den längst vägen.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Åå det är väldigt olika. Lite överallt skulle jag vilja säga, i butiker och på nätet, men inte minst hos mina duktiga influenser-vänner! Så många duktiga människor jag lärt känna med så fina hem.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Det kan gå lite i perioder. Men just nu trivs jag mest med jordnära färger. Naturvitt, beiga och bruna toner. Det ger mig ett visst lugn som jag älskar. Generellt så tröttnar jag ganska snabbt på färgglada färger.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Räknas möbler in som prylar? Helt klart mitt matbord och bänk som jag äääälskar och mitt egna DIY projekt som just nu står så fint i vardagsrummet, ett IKEA-hack jag gjort och som jag är väldigt stolt över. Ett skåp som jag satt höga ben på och målat i en väldigt behaglig blå färg.

KÖP INSTAGRAM STILEN

Insta inredning ovan hittar ni: 1. Soffa HÄR 2. Bord mässing HÄR 3. Pall HÄR 4. Bord svart HÄR 5. Flos lampa HÄR 6. Sänggavel HÄR 7. Matta HÄR


Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Den är svår, jag byter ändå rätt ofta, men skulle nog säga kuddfodral. Det har hänt mer än en gång att jag ändrat mig typ dagen efter ???? och undrat hur jag tänkte när jag köpte just “det” kuddfodralet.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Allt som har en lila nyans ljusare än mörklila. Klarar inte av lila i generella termer, om den inte är väldigt mörklila. Färgglada djurskulpturer/statyer är något som aldrig skulle komma innanför min dörr.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Bara tre stycken? Helt klart H&M Home, Royaldesign och Ellos.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Låt det ta tid och känn efter noggrant. Det är helt okej att ändra sig. Känslan är i slutändan det viktigaste. Man måste ju trivas, och det med ett leende på läpparna. Att komma in i ett hem med en inredning som man trivs med gör en glad och lycklig.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Jag har många som jag inspireras av dagligen. Inga nämnda inga glömde.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Det kan man ju aldrig veta, men som det känns just nu så tror jag faktiskt inte det. Iaf inte helt och hållet. Idag är jag väldigt nöjd med min inredningsstil.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag kan gilla mycket och varierande dekor hos andra, men skulle inte alltid välja att ha det hos mig själv. Ungefär som vissa klädesplagg som man kan tycka är riktigt snygga, men bara på andra. Om jag spontant ska välja en annan inredningsstil jag alltid gillat och gillar så får det nog bli Art deco.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Vilken dröm! Definitivt ett soffbord. Ett soffbord man tycker passar in och gillar kan enligt mig vara bland det svåraste att hitta till ett hem.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Har inte så jättemycket koll på just svenska kändisar men Bianca Ingrossos hem är ju to die for.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Tror inte att det har med rädsla att göra. En trend blir populär, man finner de hos de flesta återförsäljare, efterfrågan och utbud ökar. Blir liksom lite av en ketchupeffekt.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Helt klart träinslag. Särskilt mörkt trä. Kärlek på den❤️

LÄS MER: Höstens hetaste inredningstrender – Detta trendar 2020

Jag hoppas att ni gillat veckans Instagram hem! Har ni ett snyggt hem på instagram? hör gärna av er, ni kan komma med här på bloggen som Veckans Instagram hem. Snart kommer nya spännande hem jag intervjuar och även några utländska hem kommer med i höst/vinter.

Stay safe and stay at home!

SHOPPA SOFFOR

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024