Veckans vackraste instagram hem - @villanielsen

Veckans vackraste Instagram hem – @villanielsen

ÄNTLIGGEENN! är er favorit kategori Veckans Instagram hem tillbaka. Jag har haft fullt upp med annat den sista tiden sen jag kom hem från Spain, så har hoppat Instagram hemmen ett tag. Men den som väntar på nåt gott väntar sällan för gäves sägs det ju och nu är det banne mig dags. Det vill säga dags att kika in i några av Instagrams absolut mest populära hem.

LÄS MER: Så bygger du växthus av gamla fönster

Idag beger vi oss till Småland och kikar in hemma hos tjejen bakom kontot @villanielsen Jag säger välkommen hem till Sussi och här kan ni läsa min intervju med henne.

HEJ! BERÄTTA LITE KORTFATTAT OM VEM DU ÄR OCH VART DITT HEM FINNS?

Jag heter Sussi Nielsen och bor i Anderstorp i Småland tillsammans med min man i en villa som vi byggde 2014. Tillsammans har vi 4 barn och ett gäng underbara barnbarn. Jag sjunger i kör, umgås med familj och vänner och älskar att bara vara hemma.

DU HAR ETT FANTASTISKT FINT HEM! HUR KOM DU FRAM TILL JUST DIN INREDNINGSSTIL?

Tack snälla! Min inredningsstil har nog vuxit fram genom åren och jag skulle säga att den är föränderlig. Jag gillar det minimalistiska men vill samtidigt ha det mysigt och hemtrevligt.

VAR FRÅN HÄMTAR DU MEST INSPIRATION FRÅN TILL HEMMET?

Jag hittar inspiration på Instagram, Pinterest och i mitt eget huvud.

VILKA ÄR DINA FAVORIT FÄRGER ATT INREDA MED?

Skulle säga svart och vitt men jag är också glad i färg så ibland dyker det upp grönt eller kanske gult i inredningen.

VILKA INREDNINGSPRYLAR ÄR DU MEST STOLT ÖVER?

Det är nog hyllan i hallen som jag och mannen knåpat ihop själva.

VAD ÄR DITT SÄMSTA KÖP INOM INREDNING ? NÅGOT DU ÅNGRAT ?

Som tur är så har jag inte ångrat några större inköp. Men såklart hittar man ibland nån pryl i nåt skåp där man undrar vad i hela friden man tänkte när den inhandlades.

FINNS DET NÅN INREDNING SOM ALDRIG SKULLE KOMMA INNANFÖR DIN DÖRR?

Japp, vaser, ljusstakar, krukor som är håliga. Såna som har varit och är populära. Har värsta fobin för dem.

TILL ALLA DÄRUTE SOM HAR SVÅRT ATT HITTA SIN EGEN INREDNINGSSTIL, HAR DU NÅGOT TIPS?

Försök att hitta en grund/bas. Sen kan man alltid leka med kuddar, plädar och detaljer om man vill ändra stil/ färg. Jag gillar själv inte när man blandar för mycket olika mönster. Tycker att det lätt blir lite rörigt.

HAR DU NÅGRA FAVORIT INSTAGRAM KONTON INOM INREDNING?

Ja jättemånga. Men några favoriter är @mykindoflike @villakildal @annelii01 @nytthem

KOMMER DU ATT HELT BYTA INREDNINGSSTIL EN DAG TROR DU?

Tror inte det blir nån drastisk förändring.

OM DU FICK DESIGNA EN EGEN PRYL/MÖBEL INOM INREDNING VAD SKULLE DET VARA DÅ?

En lampa – jag älskar lampor.

OM DU HAR HUSDJUR! HAR DU NÅGRA TIPS ANG INREDNING OCH HUSDJUR? VAD SKA MAN UNDVIKA, VAR ÄR BRA ETC

Vi har haft katter och två av våra barn har hundar så husdjur finns i vår närhet. Men det jag tänker på mest är att t.ex inte välja en vit soffa om man har djur.

MÅNGA PÅ SOCIALA MEDIER HAR JU EN TENDENS ATT KOPIERA VARANDRAS INREDNING OCH MAN SER OFTA SAMMA LAMPOR, BORD, PUFFAR ETC. PÅ ALLA BLOGGAR OCH INSTAGRAM VARFÖR TROR DU ATT DET ÄR SÅ? KAN DET FINNAS EN RÄDSLA FÖR ATT STICKA UT FRÅN MÄNGDEN OCH VARA UNIK?

Ja den rädslan finns helt klart. Många påverkas och tror att man ”måste” ha just den där ljusstaken för att vara ”inne”. Jag påverkas också men jag måste inte ha nåt som jag inte tycker är snyggt oavsett hur inne det är.

Och till sist vilka trender tycker du bäst om det nya året so far?

Jag är dålig på trender :-) Men vi har fått upp en panelvägg i hallen som jag älskar och det är nog en trend som jag fallit för.

Vem vill inte ta ett dopp här ?

De kommande Söndagar kommer jag med nya härliga Instagram hem som jag intervjuar. Jag passar på att säga att om NI har ett Insta hem ni tycker ska vara med eller om ni känner nån som har. Maila mig så kan just era fina hem komma med här och intervjuas på inredningsvis.

OCH glöm inte rösta på mig som “årets inredningsblogg” hos Rum21 awards som pågår nu Ni kan rösta HÄR

/Maria

Inredningsvis shop

Gigi snurrfåtölj offwhite knews
Soffadirekt
4995 SEK
Ancona divan höger beige shop2
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Gross plafond shop2
Nordic Nest
2.749 SEK3.865 SEK
Richmond teddy shop1
Jotex
3 779,305 399
Soffbord bisselina
Ellos
4 499
Soffbord match
Ellos
5 499
Soffbord asta
Ellos
5 499
Soffbotrd match 2
Ellos
5 499
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Kontakta oss

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024