(Innehåller Jotex Ellos & Soffadirekt annonslänkar)

ÄNTLIGEN! dags för Veckans vackraste Instagramhem igen. Denna gången handlar det om en tjej som tar ordet Grlpwr till en helt ny nivå. Det handlar om favoriten hos många på Instagram @villafernhem och tjejen Isabell som driver kontot. Isabell lider av bröstcancer och hennes liv är minst sagt turbulent vissa perioder pga sin sjukdom. Men ändå kämpar hon på med den starkaste av livsglädje och inspirerar tusentals folk via sitt Instagramkonto. En sann förebild för många människor är Isabell och hon ger mottot ”never give up” en helt ny benämning.

LÄS MER: Upp till 60 % rabatt på lyxig inredning just nu

Välkommen hem till den fina starkt lysande stjärnan Isabell och Veckans vackraste Instagramhem @villafernhem

@villafernhem

Kan vara det perfekta vardagsrummet!

Liknande matsalsstolar finns billigt i 2-pack HÄR

Isabell älskar rosa som mig och mixar med guldig inredning i en vacker symbios.

Ovan till vänster ser vi den vackra ägarinnan till Villafernhem Isabell. Hon ser alltid lika fräsch ut trots allt tufft hon går igenom.

INSTAGRAM INTERVJU – @VILLAFERNHEM

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Isabell Segerstedt och är 33 år. Vårt hus ligger en bit utanför Eskilstuna. Huset kallas Villa Fernhem efter (Fernström) som lät bygga huset 1910. Idag bor jag och min man i huset tillsammans med våra två pojkar Gabriel och Alexander.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

När jag kommer in i nya hem/rum så kommer ofta en bild direkt upp i mitt huvud på hur jag tänker mig att rummet ska inredas i färg och med möbler. Jag har alltid drömt om att bo i ett stort hus med många sällskapsytor. Mycket inspiration hittar jag på nätet och på auktion, gillar att skapa något eget. Som barn växte bodde min pappa i en stor prästgård med pampiga kakelugnar och högt i tak. Något jag alltid älskat.

Jag har turen att ha en händig man som kan bygga det mesta, vilket gör att mina drömmar och idéer kan förverkligas. Är ständigt sugen på nya projekt. Skulle kunna tänka mig att flytta ett en helt nybyggt hus med stora glaspartier för att få skapa ett hem med en helt annan stil än den vi har i vårt hem idag.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Skulle nog säga från nätet Instagram.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

I mitt hem nu har jag mest ljusa pasteller, men det beror helt på hemmet. Älskar mönstrade tapeter även om jag inte har valt det där vi bor just nu.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Tror vårt matsalsbord, jag fick inspo från vår matta som vi köpt billigt på auktion. Jag ville ha ett stort matsalsbord så min man gjorde ett från min tanke. Alltid kul med möbler man gjort själv. Det jag älskar mest i vårt hur är vår kakelugn, vi köpte den på blocket och lät mura upp den. Helt klart min bästa inredningspryl om man kan kalla den för det.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Haha den är svår, får nog säga soffan vi har i vårt TV-rum. Alla fläckar syns och hundhår fastnar direkt ???? Den såg ut att vara 10 år gammal efter en vecka.

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Är inte jätteförtjust i självlysande nyonprylar i plast.

KÖP INSTGRAM STILEN – @VILLAFERNHEM

Inredning ovan: 1. Avlång guldspegel HÄR 2. Rosa fåtölj HÄR 3. Beige sittpuff HÄR 4. Rosa bänk HÄR 5. Kristallkrona HÄR 6. Guldspegel HÄR 7. Beige Howardsoffa HÄR


Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Svenska tenn
Oscarclothilde
Auktioner på nätet (är ju ingen butik, men köper väldigt mycket på auktion)

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Vad är tidstypiskt för din bostad? Försök hitta något i din inredning som plockar upp den epoken.
Våga använda färg! (Både när det gäller inredning och på väggar/tak.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Oj, svårt att välja, får nog säga pass på den.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Ja, absolut. Äskar nya projekt och kan absolut tänka mig något helt annat än den stilen jag har i mitt hemmadag. Om jag ska flytta kommer jag inte ta med mig mycket av de möblerna jag har i dag.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Art deco ????
Gustavianskt
Älskar Dansk design

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Är tyvärr inte så insatt i hur Sveriges kändisar bor, inget jag lagt ner så mycket tid på att utforska.
Men rent spontant skulle jag gärna bo i Mickans hus i Solsidan) ????.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Klart att vi påverkas av trender, och av de bilder vi dagligen matas med. Tror många gånger att vi människor vill känna tillhörighet och vissa ”inredningsprylar” har kanske en viss status. Klart att vi vill ta efter varandra och följa våra influencers.

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Haha är inte så insatt i inredningstrenderna 2019. Får nog googla och återkomma på den.

LÄS MER: Min makalösa sovrumsmakeover i glammig Hollywood stil

Visst är det gamla huset så vackert man bara dör? Sen är ju Isabell en så otroligt varm vacker person, som sprider sitt ljus till sina följare dagligen på Instagram trots mycket motgång. I ett inlägg såg jag hon skrivit att utan all kärlek hon fått genom Instagram, så hade sjukdomsresan varit olidlig. Det får mig att tänka på vilken otrolig makt social media verkligen har. Visst det finns mycket negativt och hat som många säger. MEN det som finns i social media ännu mer av, är kärlek. Kärleken finns där hela tiden från Instagramvänner som dagligen stöttar, pushar och peppar när det är mörkt i livet. Man har inte träffat dem IRL men de är ändå som riktiga vänner, med riktig kärlek som styrker och ger kraften att fortsätta. Jag har själv fått helt fantastiska vänner genom Instagram som hjälp mig det senaste, när jag gått igenom mycket tufft som ni inte ser utåt på bloggen.

Det är ju helt fantastiskt att social media kan bli social kärlekspridare, om man bara använder det rätt. Jag slår därför ett slag för att ge ännu mer kärlek till varandra i media, då det kan öppna nya dörrar till underbara nya spännande möten. För det är ju det livet går ut på i slutändan, kärlek och gemenskap. Det spelar ju ingen roll hur stort flashigt hus och dyrbara prylar man sitter på, om man är ensam utan nån att dela det med.

Kom tänka på ett uttryck jag hörde, att glädje är ingen sann glädje om den inte är delad. Därför tackar jag av hela mitt hjärta alla er som dagligen delar er glädje, ger pepp, stöd, skratt och så mycket kärlek på Instagram. Jag tackar även fina Isabell för all inspiration och glädje hon ger trots mycket tufft och motgång.

Vi har alla kraften att genom social media ändra hat till kärlek bara genom några små små……ord.

LOVE till er alla! /Maria

BONUS KÖPTIPS – REA PÅ SAMMETSINREDNING MED UPP TILL 50 % JUST NU

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

  1. Moa Lindh Reply

    WOW! Vilket magiskt vackert hem Och så fint du skrev om Instagramvänner jag känner likadant TACK för all inspiration du ger oss Kram Moa

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.