Veckans vackraste Instagram hem – @trendyshome

(Innehåller annonslänkar)

Jag befinner mig just nu i soliga underbara Portugal! Jag har en sen semester och känner efter haft ett jävligt år, att det var detta jag behövde. Om ni inte vart i Lissabon och Cascais bara MÅSTE ni besöka dessa härliga ställen. Jag rekommenderar er att hyra app-scooter i Lissabon och bara scoota runt i solen. Jag trodde aldrig jag skulle må så bra som jag gör nu, detta helvetesår med Corona. Men jag har insett att vi kan inte låta rädslan för virus stoppa oss från att leva. Det handlar om att individuellt ta sitt ansvar och anpassa oss till pandemin. Jag har inte käns mig ett dugg rädd här och folk bär facemask inomhus på publika platser. Bara genom att möta rädsla kan vi bli fria och leva livet lyckliga fullt ut.

LÄS MEr: SOMMAR REA – SISTA CHANSEN ATT FYNDA

NU! äntligen till ett nytt veckans Instagram hem. OCH denna gång är det en vän på Instagram jag har äran att ha med. Jag talar om underbara Sahra från @trendyshome Hon är en sådan skön spontan tjej och jag är så himla glad ha henne som ny vän.

Här kan ni läsa min Instagram intervju med Sahra och se hennes mysiga hem i Göteborg, som är min egen hemstad.

@trendyshome

INSTAGRAM INTERVJU – @TRENDYSHOME

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej! Sahra heter jag, jag är 32år (ung)uppvuxen här i fina västkusten Göteborg. Jag bor i en två i Hisingen den gamla delen av Kvilletorget.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Men tack snälla ????vad glad jag blir när du säger det. Jag har alltid älskat heminredning sen jag var lite, och kollade mycket på olika inspiration källor. Men med tiden lär man sig vad man gillar och inte gillar. Idag skulle jag nog säga min stil är mer stilrent tidlöst med touch av färger, mitt är ju mitt borg. Det ska kännas hemma för mig mysigt och rogivande när jag kommer in för dörren.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Min inspiration kommer mest från Pinterest, Instagram, inredningstidningar, till och med youtube heminredning kanaler. Sen gör jag det till min egen niches personligt.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar neutrala färger som går fint med alla accenter. Mest grått, vitt, beige och touch färg.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Vad svårt! Det finns en hel del prylar i mitt hem jag älskar. Men jag skulle nog säga älskar min taklampa som jag köpte nyligen och min lilla fina samling av high tea serviser koppar. Sen finns det många små saker jag giller men listan kan bli för lång lol.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Ja så mycket! Jag är rätt så impulsiv när jag handlar så den del har hängt med hem, tex min matbord, tv-bänk två taklampor jag inte ens vill hänga upp. Och kanske min säng jag har alltid älskar hög säng. Men nu så insåg jag inte gör det faktiskt.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Jättesvårt fråga! Väggtext Big no Färgade väggar och femtioelva färger som inte går ihop, de ger mig huvudvärk???? Samt nej på shabby chic textiler och änglavingar. Och sist men inte minst Instagrams senaste trend, frogskum.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Mio, är ju favoriten royaldesign, jotex, och andrahands butiker.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Det verkligen svårt och hitta ens egen stil. Men mitt tips skulle nog va hitta nåt du trivs bäst i. Ta din tid stressa inte och lär känn ditt hus/lgh innan du inhandlar hundratals grejer. Det lätt och köpa massa prylar och känna sig överväldigande. En sak i taget att fota prylar i butiken och sen visualisera det i ditt hem. Kanske göra nån moodboard Kan säga det har hjälpt mig jättemycket, och sen våga va du och ha det roligt med.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Marenbaxter, decobyblom, homebyskyman, sabina.ryden ,interiordesigenbytess, Linneajirasek

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Alltså svårt och säga ja och nej, men troligen så kommer jag nog det. När jag flyttar till större lgh eller köper eget hus så kommer jag kunna ha mer fria händer. Men min grund bas kommer nog alltid vara samma stil.

KÖP INSTAGRAM STILEN

Insta inredning ovan finns: 1. Soffa HÄR 2. Sänggavel HÄR 3. Bord HÄR 4. Matta HÄR 5. Kudde HÄR


Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Ja jag älskar minimalistiskt stil, art deco stilen är helt fantastiskt amazing ????Bohemian chic stilen är även en mysig stil.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Åh vilken intressant fråga! Hmm ???? jag skulle nog säga en dröm kaffe kopp Btw jag älskar kaffeserviser och soffa och vas.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil?

Svårt fråga du! Jag är så dåligt på kändis Sverige men om Therése Lundgren sommarstuga och Bianca Ingrosso, om man kan säga så det dom jag har i huvudet just nu.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Bra fråga men svårt! Det väl lätt och ha samma inredning prylar när alla på Instagram fokusera på heminredning. Tyvärr blir det så speciellt om man handlar från en och samma butiker. Det inget fel och ta inspiration från varandra och sen kanske göra egen stil, sociala medier handlar ju om allt trendigt nu men man behövde ju inte alltid följa trenden, tror folk kanske är ”rädda” man vill alltid passa in, köra på egen stil. våga vara annorlunda be you kör din egen race liksom. Våga tänka outside the box darlings!

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Jag gillar trender med jordnära toner, varma toner bambu, sand, naturliga färger keramik. Torskade blommor och växter, miljövänligt blandningen av gammalt och nytt.

HETA NYHETER

Jag lärde känna härliga Sahra på Instagram och vi ska snart ses live. Det är det som är så bra med Instagram, att man kan connecta med så många nya sköna folk och få friends for life.

Jag har här i Portugal även träffat en kille som jag verkligen älskar vara med på alla plan. Aldrig hade jag trott att detta år skulle vända till det bättre. Men jag tror det är så i livet att om man öppnar sig för allt som är positivt då kommer det till en. Om man låter rädsla och hat ta över, ja då blir livet mörkt och ensamt. Jag har tim åkt linbana som jag varit livrädd för innan. Här känner jag mig levande in i minsta cell och det lutar mot att jag flyttar till sollen om vintern, då jag vantrivs i Sverige. Vi lever bara en gång och då ska fasen livet levas levande.

Stay strong and live the dream!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 159 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis