Veckans vackraste instagram hem - @teresiasiyan

Veckans vackraste Instagram hem – @teresiasiyan

(Innehåller Jotex Ellos Soffadirekt annonslänkar)

Veckans vackraste Instagram hem är tillbaka. Jag älskar verkligen att göra dessa inlägg då det alltid är så himla fina hem att leta fram. De som blir valda som veckans IG hem blir alltid så glada, så känns som en bra karma från flera håll. Det är det som är roligast med att vara en influencer inom inredning, att inspirera och göra folk glada. Mycket skit talas om social media men grejen är att social media kan vara ett underbart verktyg om man bara använder det rätt. Sprid kärlek så får man automatiskt kärlek tillbaka från så många. Jag har fått så många fina nya vänner genom Instagram på senare tid, så tack alla därinne :)

LÄS MER: Att inreda sovrum lyxigt med sammet – så inreder ni sovrummet

Nu till Veckans Instagram hem och idag hälsar vi på hemma hos fina Teresia med kontot @teresiasiyan Hennes hem är verkligen SÅ fint och det är precis min inredningsstil, modernt men ändå classy.

@teresiasiyan

 

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej mitt namn är Teresia och jag är 28 år. Jag är gift och vi har 2 barn. Jag pluggar inredning och vi bor strax utanför Stockholm i en lägenhet på 78kvm som vi renoverar själva.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack snälla! Jag tror inte jag har en ”speciell stil” utan jag köper det jag gillar och skapar min egen stil typ. Jag är ju svag för speglar, kontraster, svart marmor, metaller och växter. Så jag har samlat på mig med åren och har bara den stil jag har ????

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag hittar massor med inspiration från Instagram, Pinterest och inrednings tidningar.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag har länge älskat färgen smaragdgrön men börjat tröttna en del. Annars älskar svart, grå och har nu fått upp ögonen för beige!

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

 

IG inredning ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR


Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag måste nog säga att mitt Gustavianska bord som jag fyndade som min bror lackade om! Älskar detaljerna ????

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Oj svårt! Ångrar mig vet jag inte men förr så loppade jag en hel del och hem kunde ju rätt onödiga saker följa med bara för att det var billigt ????

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Hm Home, Newporthome och Jotex.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Ja absolut! Jag skulle säga att man inte ska haka upp sig på trender. Köp det du verkligen vill ha och tveka inte på att blanda stilar, gillar du lite från olika så gör inte det något. Du ska skapa DITT hem och DU ska trivas så gillar du något extra mycket så köp det. Blanda nytt/gammalt och billigt/dyrt för att få det mer personligt. Tänk färger som du trivs med, som du känner ett lugn av för en mer hållbar inredning.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Jag har rätt många men några är @interiorby_maria @zozansinjari @hanna.bergmark @janaheinrici @susantornkvist

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Oj! Ja det kan nog säkert hända att jag gör. Men inget jag känner eller planerar nu för jag trivs massor i min stil nu.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jaa gud ja! Jag älskar massor av stilar! Jag kan se andras hem och stilar och bli helt förtrollad! Är extra svag för sekelskifte och stuckaturer!

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Ja så kan det ju vara! Men tror att många ser bara inspiration från sociala medier så då vill man ha det som man ser på bilden för att man tycker det är fint. Sen är ju dom stora bolagen duktiga på att marknadsföra sina prylar så att det ska nå ut till så många som möjligt. Så då är det ju inte så konstigt kanske att många gillar samma☺️

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Jag måste säga att jag tok gillar att konstväxten kommer tillbaka men nu är dom Såå snygga och ser så äkta ut! Sen gillar jag att glasbordet har kommit tillbaka och att man ska måla med svamp eller i kalklitir!

Visst har hon ett fint hem Teresia ? Jag har liknande stil själv hemma med kristallkrona mixad med modern mer stilren inredning. Jag gillar även Teresias gamla vintage möbler som hon själv hottat upp. Håller även med henne om trenden med konstgjorda växter. Jag är själv på G att köpa en sån stor förmakspalm till vardagsrummet. Grejen är bara att INGET grönt överlever hemma hos mig så det blir def en fejkad en haha :)

Hoppas ni gillat och inspirerats av Veckans Instagram hem och snart kommer ett nytt härligt hem så håll utkik.

PUSS M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR 18. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024