Veckans vackraste Instagram hem – @styledbymalin

(Innehåller annonslänkar)

Nu är det äntligen dags för ett underbart nytt Veckans vackraste Instagramhem! Idag hälsar vi på hemma hos en skön brud i min egen hemstad Göteborg. Det är det som är mest kul med att göra Veckans Instagram hem, att jag får skriva om så många olika personer i olika städer. Det någon tycker är fint, tycker någon annan är fult. Det är det som är det spännande med inredning, att det finns så många val och olika smak.

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – @ninasparsointeriors

Nu till dagens Instagram hem som denna veckan är @styledbymalin Malins hem är bara ren inredningsmagi och ni kan själva se vad jag menar här i min intervju med henne.

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Malin och är 42 år. Bor tillsammans med världens bästa familj! Bestående av sambo, 3 tonåringar & 2 ragdolls i ett 50- tals hus i Järnbrott, Göteborg där jag även är född & uppväxt. Vi flyttade in i huset 2015 och trivs så himla bra här!

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Åhh tack snälla, va glad jag blir! Det känns så otroligt kul att det jag lägger ut uppskattas av andra, Blir alldeles rörd! Tusen tack verkligen! Inredning är något som legat mig varmt om hjärtat i många år, intresset hakade sig fast redan när jag flyttade till min första egna lägenhet för ca 25 år sedan och har utvecklats genom åren. Jag har lärt mig att med klassiska möbler och inredning så håller sakerna längre. Dom blir tidslösa. Jag är väldigt hemkär och spenderar mycket tid hemma så för mig är det viktigt att det känns ombonat och mysigt. Man ska känna att man kommer hem.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Oj, från nästan överallt! Det kan vara allt från ett besök i en butik eller något man ser på tv el i sociala medier till en vision man får i huvudet. Ofta slår det ner som en blixt från ingenstans saker som jag måste testa.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar alla jordnära färger och är väldigt svag för vitt, beige & grått, dom färgerna ger mig harmoni och ger mig ett lugn.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Förutom vårt vackra vitrinskåp, så är jag galet förtjust i min stora spegel från sia som jag har ovanför vår soffa, den har hängt med mig i över 15 år. Sen så tycker jag mycket min samling utav vaser, ljusstakar och för att inte tala om mina kuddfodral.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat?

Jag köpte ett par stolar/fåtöljer för ett tag sedan begagnat, men när jag kom hem såg jag att det var barnfåtöljer hahhaha. Förstår inte hur jag kunde ta så fel eller hur man inte skrev det i annonsen. sålde dom vidare direkt.
Om jag säger såhär, jag har ett skrivbord ute i garaget som aldrig kommit innanför dörren. Mannen är inte jätteglad för att det står där och tar upp plats heller.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr?

En skinnsoffa! Jag klarar inte heller av en blandning av en massa olika färger, har faktiskt svårt att ens ha rött framme under julen.

Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Oj va svårt, tycker inte om massa olika krims krams.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

H&M Home, Dimoda & Jotex

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Jag personligen tycker att det är viktigt att hemmet har en röd tråd gällande färger, dvs att färgskalan ska stämma överens genom alla rum.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag tror inte att jag kommer att byta inredningsstil men däremot så kommer jag ju att fortsätta utveckla mitt sinne i färg och form.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag tycker det är riktigt snyggt med mörka färger, har testat att ha det mörkare men klarar inte av det, det kanske låter konstigt men jag mår inte bra psykiskt av det och får panik av något slag.

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Insta inredning ovan finns: 1. Bord HÄR 2. Stol HÄR 3. Småbord HÄR 4. Puff HÄR 5. Matta HÄR 6. Soffa HÄR


Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

En soffa – vi har letat länge efter en ny soffa och vet i huvudet hur den ska se ut men att sedan hitta den ute i möbel djungeln har inte varit det lättaste.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil?

Det måste nog vara Åsa Ingrosso, hon har det galet läckert!

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och instagram. Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Det finns så otroligt många vackra hem och inredare på instagram och självklart om man delar samma intresse så inspirerar man ju varandra. Jag tror inte att det egentligen handlar om att man inte vågar sticka ut, utan att man ser något man tycker om och därför själv skaffar sig detsamma eller gör själv något liknande. Att vara unik och våga sticka ut är väl ändå ett vinnande koncept om du frågar mig. För om alla konton kopierar varandra så ser ju allt likadant ut tillslut och det blir tråkigt i längden. Så med andra ord, våga vara dig själv.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Alla ljusa jordnära färger och toner.

HETA NYHETER

Magiskt fint och mysigt är Malins hem med alla tända lyktor och levande ljus.

Visst är det ett magiskt vackert hem Malin har? Jag älskar hennes varma personliga stil med alla mysiga detaljer. Jag håller även helt med malin i det där om att våga sticka ut när man inreder och köra sitt eget race. Det är tillräckligt med kopierade hem i Sverige, så alltid kul när man stöter på nån som sticker ut från den klonade massan.

Snart Halloween babes och man undrar ju hur det blir i år med alla Corona regler. Det är så tråkigt att inte kunna umgås och ha fester som förut. Hur länge ska detta pågå? Vissa säger det aldrig kommer bli som förut. Det är en deppig tanke, men det handlar om att bara acceptera och göra det bästa av läget. En liten intim Halloweenfest med närmaste vännerna kan bli en bra replacement till ett mega Halloween party.

Stay safe and stay strong!

LOVE M

REA FYND SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 259 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis