Veckans vackraste Instagram hem – @skanelangan

Jag befinner mig just nu i Alicante i super soliga Spanien. Något FÖR varmt mitt på dagarna här med ca 30 grader varmt, puhhhh. Men kvällarna är ljuvliga, precis så som riktig sommar ska vara. Det är alldeles för kall sommar hemma i Sverige, det går inte njuta som man skulle gjort om det va varmt.

NU! till något jag vet att ni gillar och det är denna Veckans vackraste Instagram hem. Denna veckan kikar vi in hos @skanelangan och här kan ni läsa min intervju med tjejen bakom kontot.

HEJ! BERÄTTA LITE KORTFATTAT OM VEM DU ÄR OCH VART DITT HEM FINNS? 

Jenny, 38 år gammal, bor i en 70-talsvilla utanför Helsingborg. Kreativt lagd, älskar inredning, trädgård och vackra ting. Jobbar på bank så den kreativa biten får mitt inredningsintresse och instagramkonto stå för. 

DU HAR ETT FANTASTISKT FINT HEM! HUR KOM DU FRAM TILL JUST DIN INREDNINGSSTIL? 

Jag har väl egentligen inte en(!) inredningsstil. Jag tycker det finns så mycket Fina stilar inom inredning men just nu, i den här tiden I livet med småbarn, passar dEt här oss bäst. I framtiden kan jag dRömmA om Fler designerMöbler och minimalistisk inredning. Det jag har InSett är att jag äslkar färg. Jag trivs inte särskilt länge När det blir platt och fÄrglöst. 

VAR FRÅN HÄMTAR DU MEST INSPIRATION FRÅN TILL HEMMET?

Min omgivning och mycket instagram och pinterest. 

VILKA ÄR DINA FAVORIT FÄRGER ATT INREDA MED?

Jag gillar att blanda och fÄrgvalet Beror mycket på säsong. Det som gärna återkommer är sVarta detaljer Hos en grå/beige bas med tydliga färgKliCkar som livar upp. 

VILKA INREDNINGSPRYLAR ÄR DU MEST STOLT ÖVER?

Jag älskar lampor! En stor favorit är min Gubi Som hänger över matbordet och som jag Hittade i en second hand butik för ett antal år sedan. Den kommer nog alltid ha en plats här hemma. 

VAD ÄR DITT SÄMSTA KÖP INOM INREDNING ? NÅGOT DU ÅNGRAT ?

Jag tröttnar ofta När jag köper ”trendiga” prylar. Sånt som är inne just nu, men jag lägger helst inte en massa pengar på trender. Kan haka på färgtrender På kuddar och ljus men de dyra inredningsprylarna får gärna vara Never dying klassiker. 

FINNS DET NÅN INREDNING SOM ALDRIG SKULLE KOMMA INNANFÖR DIN DÖRR!

Nej! Jag vet hur lättpåverkad en kan vara när en matas med samma grejer om och om igen på sociala medier. Ofta Har jag sagt ”aldrig någonsin” för att en stund senare inte kunna släppa tankarna på just Den grejen eller trenden. Så nej, det kan jag inte säga att det finns. 

TILL ALLA DÄRUTE SOM HAR SVÅRT ATT HITTA SIN EGEN INREDNINGSSTIL, HAR DU NÅGOT TIPS?

Köp sånt som gör dig glad men försök hitta en röd tråd för att det inte ska bli ett för stökigt eller stressigt intryck. Och det är ok att byta stil, man måste inte ha en stil, det går bra att byta eller blanda. det viktiga är att du och de du bor med trivs. 

HAR DU NÅGRA FAVORIT INSTAGRAM KONTON INOM INREDNING?

Åh jag har mÅnga! Ett par favoriter inom Just inRedning är @nytthem @dromhuset1 och @husdrommEn.lindell 

KOMMER DU ATT HELT BYTA INREDNINGSSTIL EN DAG TROR DU?

Till viss del ja, säkert!

OM DU FICK DESIGNA EN EGEN PRYL/MÖBEL INOM INREDNING VAD SKULLE DET VARA DÅ?

En lampa hade varit kul, eller en stol/fåtöLj. 

VILKEN KÄNDIS TYCKER DU HAR SNYGGAST INREDNINGSSTIL ?

Svår fråga, följer inte så många kändisar. En stor favorit är dock Valerie aflalos hem @valerie_aflalo 👌🏻 

MÅNGA PÅ SOCIALA MEDIER HAR JU EN TENDENS ATT KOPIERA VARANDRAS INREDNING OCH MAN SER OFTA SAMMA LAMPOR, BORD, PUFFAR ETC. PÅ ALLA BLOGGAR OCH INSTAGRAM VARFÖR TROR DU ATT DET ÄR SÅ? KAN DET FINNAS EN RÄDSLA FÖR ATT STICKA UT FRÅN MÄNGDEN OCH VARA UNIK?

Vi påverkas av varandra och Många är känsliga för trender. Däremot Känns Det som att det ”otrendiga” och den egna stilen kommer att få ta mer och mer plats. Eller det hoppas jag på iallafall. Har själv tröttnat på att alla Hem ser likadana ut på sociala medier och inser att jag oftare fastnar för det perfekt operfekta som sticker ut. 

Och till sist vilka trender tycker du bäst om det nya året so far?

Jag älskar att vi tar oss ifrån det beiga och adderar mer färg till våra hem. De böljande formerna, lergods i terracotta och jordiga toner. Återbruk, hållbar och miljömedveten inredning är en trend jag hoppas stannar kvar och som ger möjlighet att sätta en egen unik prägel på hemmet.

Jag letar nya spännande inspirerande Instagram hem att ha med här på Inredningsvis. Så har ni ett passande hem eller känner nån som har, maila mig eller DM mig gärna. Det kan bli just DU som kommer med som nästa Veckans vackraste Instagramhem.

Maria Ljungström

shopping favoriter

Soffadirekt
4995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Nordic Nest
2.749 SEK3.865 SEK
Jotex
3 779,305 399
Ellos
4 499
Ellos
5 499
Ellos
5 499
Ellos
5 499

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 154 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis