fbpx

Veckans vackraste Instagram hem – @sannawesters

(Innehåller annonslänkar)

ÄNTLIGEN! är veckans vackraste Instagram hem tillbaka igen. Jag hoppas att ni är riktigt taggade nu efter ett Instagramhem uppehåll. Det är ju så att om man får vänta och längta till något blir det alltid roligare när det väl kommer. Hösten med mörker och kyla kommer även allt närmare och då gäller det hitta mysig inspo inomhus istället. Och vilket ställe är väl bättre att hitta hemmainspo från än just Instagram? :)

LÄS MER: INREDNINGSNYHETER 2021 – ÅRETS HETASTE NYHETER

Idag hälsar vi på hos en nybliven mamma i Stockholm som älskar allt med inredning. Ni känner säkert igen en av hennes foton på hennes vardagsrum, då det cirkulerat runt rejält i media. Jag säger välkommen hem till @sannawesters och här kan ni läsa min IG intervju med henne.

@sannawesters

INSTAGRAM INTERVJU @SANNAWESTERS

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Sanna Wester heter jag, 29 år (ung) och ganska nybliven mamma. Jag bor tillsammans med min man och vår son Enzo på 10 månader i Stockholm.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack! Jag har alltid älskat ljusa färger, och min inredningsstil kommer nog från min mamma. Hon har alltid haft beiga (eller iallafall sedan jag var kanske 15, innan de var det svart som gällde, haha) inredning med träinslag. Precis som man kan hitta i mitt hem idag!

BÄSTA Köptips

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag hämtar den nog mest från andra influencers och såklart nyheter i inrednings ”världen”.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Vitt, beige och inslag av svärta!

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag ÄLSKAR min Vertigo lampa, så mycket att jag nu får hem en till (den lilla) till över köksbordet. Sen älskar jag mina vaser! Har på tok för många så måste nog göra mig av med några, haha!

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Mantis vägglampan för sisådär 10 tusen.. jag tycker den är VRÅLSNYGG.. men den passade absolut inte i vårt (lilla) hem. Så den sålde jag faktiskt igår.. kanske får satsa på den mindre modellen!

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Haha man ska aldrig säga aldrig, men svarta möbler. Been there done that!

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Ig inredning ovan finns: 1. Puff HÄR 2. Lampa HÄR 3. Kudde HÄR 4. Spegel HÄR 5. Matta HÄR 6. Gardin HÄR


Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Royal Design, Jotex och H&M Home

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Jag tycker man ska gå på sin känsla, och köpa de man faktiskt gillar. Inte bara följa trender eller hur alla andra har hemma hos sig. Gillar du lantligt? Kör på de! Gillar du minimalistiskt? Kör på de! Det gäller bara att hitta sin grej och att kanske gå in i en inredningsbutik, t.ex H&M Home och leta efter sånt du gillar och inte köpa saker bara för att alla andra har det.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Susantornqvist , inclassicfashion och tildabjarsmyr

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag tror jag kommer att byta, kanske inte helt. Men jag har ganska lätt till att ändra och göra mig av med saker, älskar förändringar. Så kommer definitivt att ändra inredningsstilen här hemma!

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag gillar den minimalistiska stilen, men det får inte blir FÖR minimalistiskt. Men gillar när det är stilrent och inte för mycket som händer.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

MATTA! Jag är på jakt efter den ”perfekta” mattan till vardagsrummet. Min fantastiskt fina matta från Classic Collection var .. hemsk. Den hårade fruktansvärt och med barn är det inte en bra kombo. Så skulle vilja designa en mysig, fin och praktisk matta!

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Oj,.. följer faktiskt ingen ”kändis” så vet faktiskt inte hur dom har hemma. Men kanske Bianca Ingrosso om hon nu räknas som kändis? Hennes styvmamma har inrett MAGISKT!

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Nej, det är för att vi alla får samma samarbetsförfrågningar från samma företag, och får ett utbud produkter att välja av.. Så får man göra sin grej av det liksom. :)

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Glasborden, jag älskar mitt som jag fått från Gubi!
Stora växter, äkta eller plast!
Möbler i trä, så sjukt snyggt!
Torkade växter/blommor, bästa som hänt.. så man slipper köpa nya varje vecka!

LÄS MER: REA PÅ LAMPOR just nu – skynda fynda lyxig belysning

För alla som gillar minimalistisk inredning är detta hem en våt dekordröm. Balansen mellan de ljusa färgerna ihop med de gröna nyanserna ger en perfekt balans. Jag håller helt med Sanna om Classic Collection mattan Jag fick själv en från dem som stank så starkt av klor så jag va tvungen lämna tillbaka den. Det är väldigt svårt att hitta rätt matta, det har jag själv tampats med.

Jag fick utöver detta reda på att en väns pappa dött oväntat igår i hjärtinfarkt. Mina tankar och kärlek går till dig fina Anna Granstig. Jag vet själv hur tufft det är när föräldrar går bort, all sorg och maktlöshet. Det påminner också om hur fragilt livet är och hur fort det kan ta slut. Så jag ger en extra kram till alla därute idag, ger lite extra social media kärlek till er.

Ta hand om varandra!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis