fbpx

Veckans vackraste Instagram hem – @sabina.ryden

(Innehåller Jotex Ellos Soffadirekt annonslänkar)

Nu är det finallyyyy DAGS! för ett veckans vackraste Instagramhem igen. Det har inte varit plats för nåt IG hem på senare tid då jag haft fullt upp med Black week REAn som var helt galen online. Intressant det där med vad Rea och rabatt gör med mänskligheten. Jag gillar dock Reor mycket bättre online än det kaos man får befinna sig i om man går på REA mitt i stan. När folk nästan slår ner varandra för 50 % REA på senaste Gucci väskan, DÅ har köphysterin gått way för långt även för mig som tipsar om REA.

Idag hälsar vi på hemma hos Sabina som driver det underbara färgglada kontot @sabina.ryden. Hon är precis som mig galen i färgen rosa och den syns flitigt hemma hos Sabina. Man blir glad av detta kontot och mer färg behövs minsann i detta grådaskiga mörker utan ände ute.

LÄS MER: Fynda lyxiga matmöbler och bord med rabatt just nu

Välkommen hem till @sabina.ryden och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne.

Sabinas ursnygga taklampa ovanför bordet hittar ni att köpa HÄR

Sabina var en av de första på Instagram att använda rosa sammetsstolar och nu är de en stor succé.

KÖP IG STILEN

Matmöbler ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

INSTAGRAM INTERVJU – @SABINA.RYDEN

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Sabina Rydén och bor tillsammans med min man Jan och min dotter Olivia (10 månader) i en enplansvilla i Svedala, 2 mil sydost om Malmö. Vi fick nycklarna till huset den 27 april 2018 och då påbörjades genast en totalrenovering! Nu är allt klart förutom badrummen.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din
inredningsstil?

Jag har alltid älskat rosa och därför blev det naturligt att även köpa inredning i just rosa! Sen har jag även fastnat för trenderna med marmor, mässing och sammet så därför blev min inredningsstil en kombination av dessa trender tillsammans med det rosa.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag får mycket inspiration från instagram, där jag spenderar väldigt mycket tid. Men även från pinterest, google och inredningstidningar.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Rosa, vitt, svart, grått och mässing. Nu till hösten/vintern har även vinrött fått flytta in.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag är mest stolt över mina rosa/peach sammetsstolar! Stolt över att jag vågade satsa på denna färg på stolarna då för 1 år sedan när sammetsstolar just blivit trendiga. Det är än idag dessa stolar jag får flest frågor om på instagram.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Oj! Det finns så många saker jag köpt som jag sen ångrat. Men jag säljer eller ger bort isåfall så jag har nästan glömt bort dessa saker. Just nu har jag bara saker jag älskar i mitt hem.

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Insta inredning ovan finns: HÄR HÄR och HÄR


Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Vellingeblomman, HMHome och Jotex!

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du
något tips?

Det viktiga är att man älskar allt man har i sitt hem, även om det är trendigt eller inte. Oavsett trender, så inreder jag alltid med rosa! Det är basen i min inredning. Sen blandar jag det rosa med olika trender som jag gillar, t.ex. sammet och marmor. Så, hitta något du verkligen gillar och utgå ifrån det!

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Det finns så många jag gillar! Mina absoluta favoriter är såklart konton med liknande stil som jag! @mahlinsgodbitar har ett underbart hem, också med mycket rosa, marmor och mässing som jag älskar.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag tror inte det! Rosa har alltid varit min favoritfärg och det kommer nog inte ändras. Sen kanske jag kör på mer eller mindre rosa en dag, och förändrar efter nya trender som kommer.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du
verkligen gillar?

Åh ja, det finns många! Jag tycker de flesta inredningsstilar är fina på sitt sätt! En stil jag hade velat prova är Art Deco! Med geometriska mönster, exklusiva designmöbler i sammet och stora maffiga guldspeglar! Och mycket färg! Jag älskar ju att använda mycket färg i min inredning. Så det hade varit kul att testa denna stil och använda marinblå eller mossgrön!

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man
ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram
Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut
från mängden och vara unik?

Jag tror många är rädda för att sticka ut just för att man är rädd för att göra fel. Men jag tycker inte det finns rätt eller fel när det kommer till inredning. Gillar du det, så är det ju rätt för dig! Men sen handlar det nog också om att man blir inspirerad när man ser hur fin en inredningspryl är hemma hos någon annan och då vill man ha likadant själv ????

Till sist vilka inredningstrender 2018 gillar du mest?

2018 var ju den rosa färgens år, så det gillar jag såklart mest! Men sen även svart marmor, som vi valde till vårt hallgolv. Sammet är också en klar favorit som jag tror är här för att stanna ett bra tag!

LÄS MER: 5 tips att inreda en walkin in closet lyxig billigt

Jag älskar personligen Sabinas rosa inredningsstil och jag har själv mycket rosa hemma. Det är nåt med rosa som bara gör mig glad och det är ju det inredning ska ge, glädjen. Det är hem som Sabinas som blivit den totala motanekdoten till den könlösa minimalistiskt vita som va så inne för några år sedan. SKÖNT säger jag och jag hoppas både rosa och grönt kommer att fortsätta dominera som trendfärger nästa år.

Vad gillar ni Veckans Instagram hem? och vad gillar ni rosa inredning?

Ha en mysig 1a advent :)

LOVE M

REA FYND Shop

Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Jotex
3 779,305 399
Jotex
3 849,305 499
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
24953295
Newport
5 24810 495 -50%
Newport
10 71613 395

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis