Veckans vackraste instagram hem - @ninasparsointeriors

Veckans vackraste Instagram hem – @ninasparsointeriors

(Innehåler annonslänkar)

Det blir allt kallare och jag verkligen avskyr kyla och vinter. Är därför så himla glad att dra till värmen och Portugal om exakt en vecka. Det lutar mot att jag kollar boenden därnere och flyttar dit över vinterhalvåret. Corona peroden har verkligen fått mig att tänka till på livet på ett helt nytt sätt. Fått mig inse att sluta drömma och göra verklighet av drömmarna istället. Livet kan ta slut imorgon, därför är det så viktigt att göra allt det vi vill här och nu.

Nåt annat viktigt är att Veckans vackraste Instagram hem är tillbaka. OCH denna veckan är jag extra stolt att presentera det allra första Insta hemmet från andra sidan världen. Vi gör ett nedslag i det megalyxiga hemmet i Atlanta hemma hos donnan Nina. Detta hemmet är typiskt Amerikansk grandios stil med MAGISKT vackra stora fönster.

Jag säger välkommen hem till @ninasparsointeriors och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne.

INSTAGRAM INTERVJU – @ninasparsointeriors

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Nina Leijon Sparsö är 48 år och bor i Atlanta USA sen två ar, innan bodde vi 6 ar i Schweiz. Jag är ursprungligen från stockholm och gift med en dansk man. vi har tre barn två hundar Jag är utbildad inom försäljning marknadsföring men mitt drömyrke skulle vara jobba med event / party och inredning

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tusen tack. det viktigaste är man själv trivs i sitt hem och skapar en miljö man tycker om Men jag blir sa klart alltid smickrad om andra tycker om mitt hem med. Många som jobbar med inredning har ofta alltid varit intresserad, möblerat om allt från sitt barbie hus till rum målat och skapat. Mitt intresse skapades när jag var mammaledig och hemma. Var på Formex mässa och insåg ett paradis. Vi byggde vår hus i Sjöängen Stockholm och var ett funkis hus med stora öppna ytor och mycket fönster och ljus Jag började inreda, läsa inredningsmagasin, byggde ett hus med alla val En av mina bästa vänner jobbar i en inredningsbutik och lärde och inspirerade mycket. Så min stil skapats genom åren men jag aldrig varit modern eller inrett väldigt stilrent Min man som Dansk gillar dock det mer stilrent men en annan story.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag vet exakt vad jag gillar, allt från färg kuddar möbler och färg palett En fördel är både jag och min man väljer alltid samma soffa eller vad nu vi ska införskaffa Underlättar när man skapar ett hem. Jag får massa inspiration från instagram – en anledning till att jag själv skapade min sida ninasparso interiors, magasin butiker så klart Jag följer en del inredare från hela världen och de skapar alltid inredning jag inspireras av. Sedan älskar jag vackra hotell och restauranger med för den delen, många där som skapar fantastiska miljöer. Det är fantastiskt av en inredare skapa en hemma miljö i en offentlig miljö. Jag säger ofta jag vill ha en lounge feeling i mitt hem, skapa en miljö dit man kommer till och vill inte lämna

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Vitt, beige greige Jag kallar mig själv Nina Beige då jag älskar ljusa färger vitt beige greige. Vårt hem här i USA, huset är nyproduktion så allt var helt nytt när vi flyttade in. Kök bad etc är grått så just här har jag lite mörkare inredning decor än vad jag själv kanske hade valt. Våra golv är mörka vilket jag tycket är elegant men jag älskar verkligen ljusa golv också. Om jag adderar nån färg är det blått.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Åh har flera, eftersom vi bor utomlands blir en del saker från vårt första eget byggda hem i Sverige stor favoriter en hall möbel från Slettvol, har några pärlor från DIS som jag alltid kommer ha. Sen kanske det vackraste familjegods två fantastiska skåp, kina urnor en silver bricka som jag bara älskar Dessa är jag mest stolt över, från familjen och kommer stanna i familjen. Sen är jag väldigt stolt alltid haft vita soffor med tre barn och två hundar.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Det har jag absolut, klart jag har köpt kuddar i nån piffig färg men kallas man Nina beige, blev det inte så bra. Mina stolar i matsalen känns lite tråkiga och skulle nu två år senare helt klart köpt en annan modell. De är dock väldigt sköna att sitta på, så alltid något.

Men har inte gjort något galet fel köp jag vet och gör aldrig spontan köp på stora möbler

KÖP INSTAGRAM STILEN

Instagram inredning ovan hittar ni: 1. Lampa HÄR 2. Rund spegel HÄR 3. Guldspegel HÄR 4. Pall HÄR 5. Bord HÄR 6. Pläd HÄR 7. Lyx soffa HÄR


Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Kanske de stora porslins djuren som var populära för 90 talet, de skulle inte komma in hemma haha Finns väl en sak de flesta lägger på listan och det är en TV.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Bara tre? :) När jag väl är hemma i Stockholm och Köpenhamn blir det besök till Newport Home och jag älskar DIS inredning, de har så mycket vackert, Slettvol är också en stor favorit. Gillar Dansk design med, Royal Copenhagen och nästa gång när hemma står glas från Frederik Bagger på min lista.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Skapa ett hem som är harmoniskt och din stil, en miljö som är din personliga stil. Följ inte trender utan inred med färger och möbler som Du älskar Håll gärna samma färg skala i hela hemmet mixa inte för mycket skapa en fin balans Satsa på bra kvalitet på säng soffa stolar som håller i längden. Man kan alltid byta ut dekor för skapa olika känsla med årstid och ev trender man gillar Övermöblera inte om inte vet vad gillar blir lätt bara rörigt

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Min absoluta favorit är Christina en Dansk inredare. Hon för mig skapar magi Swanfieldliving, sen älskar jag Juditas hem och Åsa Ingrosso, Åsa är ett lysande exempel på ett magiskt hem (och restaurang) elegant lyxigt varmt och personligt.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Aldrig byta stil men när barnen inte bor hemma kommer hemmet så klart inredas lite annorlunda En dröm vore ha två boende ett hus och ett sommarboende Kommer alltid ha samma stil men drömmer alltid om ett boende i syd Europa med bara ljusa vita färger och palmer på terrassen.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag älskar som nämt vackra hotell och inte de moderna för stilrena, gärna speglar, soffor tyger blommor Ja som Treowdeco Sofia, hennes stil är fantastiskt.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Vad kul! och jag älskar dukningar. Som terapi för mig, skulle skapa en serie mattallrikar

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Åsa Ingrosso

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Det har jag också alltid undrat, jag följer många olika instagram konton och ser detta så tydligt just i Sverige. Jag tog bort min Daggen en period hade den i ett skåp kändes som verkligen alla skulle ha en. Nu när jag bor utomlands får jag så många kommentarer om den och den nu unik. Ingen har sett den här :)

Vi svenskar gillar trygghet och har svårt för att sticka ut och våga vara unik.

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Ljusa färger träinslag. Nordisk stolthet.

Sist vill jag bara säga Tack snälla jag fick vara med berätta och visa mitt hem. Så tacksam och är ni i Atlanta välkommen hem till mig. Kram Nina

KÖPTIPS – HETA NYHETER

HALÅÅÅ! Hur snyggt glammigt sovrum?

Det är så himla kul att inspireras av andra länders inredningsstilar. Jag har alltid älskat det överdådigt glamorösa stil som Nina har. Det osar class och glam Hollywood style över hela denna härliga inredning. Det var en intressant reflektering Nina gjorde över Svensk inredning i det stora hela. Att så många hem ser exakt likadana ut och har klonad inredning. Men att det som är sett i överdos här är nytt och spännande i andra länder som i USA. Vi måste våga visa vår personlighet mer i inredningen och våga vara annorlunda från massan och sticka ut.

Jag känner mig jätteinspirerad av Veckans Instagram hem från Atlanta i USA. Jag kommer även satsa på fler utländska Instagram hem nu i höst. Känner ni till nåt bra utländskt inredningskonto ni vill se här, så tipsa mig gärna och jag kan komma att ta med det.

Ha en fin ny vecka och stay safe :)

LOVE M

sommar REA SHOP

Oia fåtölj shop1
Jotex
3 849,305 499
Richmond teddy shop1
Jotex
3 779,305 399
Malevik soffbord ø 90 cm
Jotex
1 259,304699
Olivia stol velvet sand/mässing shop1
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Carly soffbord ø 110 cm k news
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Elvira matgrupp shop4
Soffadirekt
749510175
VÄrmdÖ 140 premium sänggavel beige shop1
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Ancona divan höger beige shop1
Soffadirekt
10 495 SEK
Vaxholm 3-sits sammet greige shop1
Soffadirekt
79959495
Hamilton divansoffa gräddvit shop2
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Richmond teddy shop1
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Eira sänggavel shope
Jotex
5 739,30 -30%8 199
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024