Veckans vackraste instagram hem - @jenny_nt

Veckans vackraste Instagram hem – @jenny_nt

(Innehåller annonslänkar)

Instagram kan vara ytligt och fejkat! Men det kan även vara en jättebra knytpunkt för nya online vänner. Jag och Jenny bakom Veckans vackraste IG hem, har båda katter så vi konnektade direkt. Vi delar roliga kattklipp med hög igenkänningsfaktor. Det är det som är bäst med Instagram, att man kan få kontakt med nya människor så snabbt och direkt. Jag har isolerat mig mycket detta Corona året pga luftvägsproblem. Då har bla. att träffa nya sköna folk på Instagram räddat mig från going totally crazy i pandemin. Vi på Instagram stöttar varandra och peppar varandra så gott det går dessa mörka tider. Jag delar många roliga klipp då jag vill få folk att skratta mitt bland alla negativa nyheter.

LÄS MER: INREDNINGstrender 2021 – 10 HETASTE TRENDER I ÅR

Så idag är jag lite extra glad att presentera min kattvän med kontot @jenny_nt som r denna veckans valda Instagram hem. Välkommen hem till Jenny i Malmö och här kan ni läsa mina Instagram intervju med henne, Enjoy!

Jenny kör en speciell filterkänsla i sina foton på Instagram, lite 80-talet Dynastin vibbar :)

inredningsvis Köptips

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Jenny och jag älskar katter, inredning o champagne. Jag bor just nu i en 3 rums lägenhet ( hyresrätt ) vid kajkanten Limhamns sjöstad Malmö. Vi har flyttat många gånger då vi gärna renoverar o säjer våra lägenheter det har blivit fyra styck de senaste 6 åren. Om ganska exakt ett år är våran drömlägenhet längst ut på Dockan klar. En nyproducerad lägenhet som vi väntat på i fyra år!

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag har haft många olika inredningsstilar genom åren, jag anpassar inredningen till vad som just passar till lägenheten. I denna lägenheten vi bor i nu, har en väldigt vacker o naturlig matplats. Så jag beställde ett stort matsalsbord, som jag så länge drömt om ett träbord med kryssben från @woodinteriors_ Det fick liksom bestämma, och sen byggde jag vidare på det men en stor o maffig lampa , stolar osv.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag brukar börja med att hitta en sak tex en stor möbel som bordet, sen bygga vidare på det.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Mina favoriter är vitt, brunt, beige, grått o guld

KÖP INSTAGRAM STILEN

Inredning ovan hittar ni: 1. Stolar HÄR 2. Spegel HÄR 3. Barvagn HÄR 4. Lampa HÄR 5. Soffa HÄR


Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag har svårt att bara plocka ut en sak, jag trivs så himla bra i denna lägenheten o är väldigt nöjd med allt

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Jag ångrar sällan saker jag köper, men min säng är nog sämsta köpet jag gjort. Den är väldigt fin o passar in rent estetiskt, men är en katastrof att sova i… sämsta skiten ever!

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Det finns väl inget jag tycker är fult men färgglada saker finns det inte så mycket av i mitt hem.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Jag älskar att shoppa o speciellt inredning och har många favorit affärer. Jag har ju jobbat på Dimoda o handlar fortfarande en hel del där, sen älskar jag @semobler och deras fantastiska sortiment med lampor, mattor , puffar o soffor, @newporthome och Cervera är också några favisar.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Det finns inget rätt o fel inom inredning tycker jag, så länge man själv trivs. Det är det viktigaste tycker jag.
Känner man att man inte kan greppa det så finns det så många inredare/homestageare idag som man kan ta hjälp av för en överkomlig summa.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Det finns så många fina konton på instagram, det ena hemmet är vackrare än det andra! Här är några favorit konton:

@charnelia80 @kagahem @citydhimmah @sabina.ryden @hedemansion @useeofekman @husetpaholmkroken

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Absolut! Varje gång vi flyttar så anpassar jag inrednigen efter lägenhetens förutsättningar.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag älskar att alla har olika stilar :)

Du har ju husdjur! Har du några tips ang inredning och husdjur? vad ska man undvika etc.

Ja jag har 2 jättefina katter. Vi har medvetet valt skinnsoffa för att slippa hår i soffan, men det blir ju tyvärr rivmärken så inga dyra soffor här inte, utan vi byter ut dem vrt 3-4 år istället. Sammet är ett bra alternativ när man har katt, väldigt lått att torka bort håret med en fuktig trasa och det är ett matrial som katten inte gillar att klösa i och det blir inga direkta klösmärken när de busar.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil?

Lätt Bianca Ingrosso

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tänker att det är bra marknadsföring, att det som visas hela tiden är ju det som alla vill ha!

Till sist vilka inredningstrender har du gillat mest det senaste året?

Jag bryr mig inte så mycket om trender o så, jag köper det jag tycker är snyggt o passar in i mitt hem.

Största kramen från mig o mina kissemissar!

Hur vacker katt?

Håller helt med Jenny om att inte gå behårt efter trenderna, utan lyssna på hjärtat när man inreder. Det spelar ingen roll hur dyrt, trendigt hem man har om det inte finns nån personlighet bakom det. Intressant är även det Jenny sa om sammet och katter. Många tror ju att sammet är en mardröm ihop med husdjur. Men både jag och Jenny har märkt motsatt med sammet och katterna. Jag känner inte heller att sammet inte går ihop med mina katter. Jag har BÅDE en sammetsfåtölj och två sammetsstolar i köket. Det går hur bra som helst med katterna för de rör inte sammet. Sen är modern sammet en del polyester och slät, så den är extremt lätt att borsta rent från ev. hår.

Hoppas ni gillat denna veckans vackraste IG hem. Har du eller dinna vänner ett snyggt hem och inredningskonto? Hör gärna av er till mig så kan ni komma med som Veckans IG hem :)

Stay strong!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Gross taklampa shop2
Nordic Nest
4.030 SEK6.155 SEK
Randaccio circulare shop2
Nordic Nest
6.116 SEK7.195 SEK
Hamilton divansoffa gräddvit shop2
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Ancona divan höger beige shop2
Soffadirekt
10 195 SEK15 995 SEK
Richmond teddy shop1
Jotex
3 779,305 399
Oia fåtölj shop1
Jotex
3 849,305 499
Fåtölj pixi shop 1
Homeroom
4 799 SEK5 999 SEK-20%
Malevik soffbord ø 90 cm
Jotex
1 259,304699
Beau skrivbord brun
Soffadirekt
24953295
Chloé matstolar shope
Newport
5 24810 495 -50%
Bänk benedict shope
Newport
10 71613 395
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024