Veckans vackraste Instagram hem – @interiorbysassa

Det har varit riktigt bra September väder de senaste veckorna, sådär lagom varmt. September är min favorit månad. Den är månaden lagom och all hysteri från sommaren är över. Allt börjar lugna sig men det är ändå inte jobbigt kallt som i Oktober. Jag har inte rest sedan förra året för exakt ett år sedan. Så det blir helt klart en resa snart och som vanligt kör jag Spain:) Man måste ju ha nåt kul att se fram mot!

LÄS MER: HETASTE INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

Nåt ni kan se fram mot är många fler fina Veckans vackraste Instagram hem. Idag hälsar vi på hemma hos Sassa som har kontot @interiorbysassa på IG. Här kan ni se hennes trendiga beige hem och läsa min Instagram intervju med henne…Enjoy!

Sassas vardagsrum går i trendigt beige! Kolla in hur gardinerna sitter mot taket, det gör detta rum som har lågt i tak att se mycket högre ut än det är.

INSTAGRAM INTERVJU @INTERIORBYSASSA

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Sassa, bor i hus på landet i Blekinge. Huset har funnits i min sambos släkt i fyra generationer nu. Vi har gjort om det en hel del med färg och nytt kök bland annat. Just nu mammaledig och höggravid med nr 4.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack snälla! Jag har alltid gillat inredning, ändrade ofta om på mitt rum som liten.
Men de senaste åren har intresset ökat. Jag ändrar mig rättså ofta och vill gärna göra om när jag får en ny idé. Jag följer egentligen inga trender utan inreder mest med det som tilltalar mig, gillar att blanda och är inte rädd för begagnat eller återbruk.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Från Pinterest, Instagram och Google.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag gillar ljusa, neutrala färger som beige, greige och vitt. Men gillar även att bryta av med lite svart, brunt eller trä. Det får dock inte vara för färgstarkt och rörigt, haha.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Oj, vad svårt! Jag kan inte komma på någon specifik pryl faktiskt.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Vår förra soffa, som var jättedyr. Jag gillade aldrig färgen på den och det gick inte att byta ut klädseln.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Hmm, jag vet inte? Jag kan ibland tycka att olika trender är lite fula men sen, sist på bollen så gillar jag det ändå, haha.

KÖP INSTA HEM STILEN

Insta inredning ovan finns: 1. Gardin HÄR 2.Puff  HÄR 3. Bord HÄR 4. Spegel HÄR 5. Soffa HÄR

 

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Hm home, Ikea och Rusta

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Kör på det som känns rätt för dig.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Ja det finns massor, men några favoriter är @interior_by_maria, @sallashome @pkliving
@homebyhesho @mk_masion @juditadesign.se

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Inte omöjligt när det gäller mig, haha

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag gillar feng shui-tänket och klassiskt elegant bland annat.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Jag tycker Åsa Ingrosso bland annat har grymt snygg stil.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Ja kanske, eller så blir folk inspirerade av varandra.

Till sist vilka inredningstrender har du gillat mest det senaste året?

Hmm, jag älskar att beige är hett, jag gillar träelementen. Överlag tycker jag att trenderna är fina nu.

Trendiga nyheter

Jag letar just nu nya Instagram hem både Svenska och utländska, att ha med här på bloggen. Så har ni ett passande hem eller känner nån som har det, sänd mig ett mail eller DM. Så kan ni komma med som Veckans vackraste Instagram hem i vinter. Det kommer ständigt ny inspiration inom inredning på Instagram, så ni har mycket kul att se fram mot.

LOVE M

REA fynd SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 344 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis