Veckans vackraste instagram hem - @interiorbyfrida

Veckans vackraste Instagram hem – @interiorbyfrida

Jag räknar dagarna tills jag ska på semester till soliga Spanien nästa vecka. Det var länge sedan jag sett fram mot en resa mer än nu, efter alla otaliga karantäner och jobbiga perioder. Jag ska först till Isla Canela och sen vidare till Marbella. Vädret vid Medelhavet i september/Oktober är bara PERFEKT! Inte för kallt och inte för varmt, utan bara helt underbart. Jag avskyr ju vinter, mörker och kyla som ni nog märkt. Så jag planerar hyra nåt i spanien under längre tid denna vinter. Drömlivet är att bo i solen på vinterhalvåret och besöka Sverige under sommaren när det är som allra bäst här :)

LÄS MER: 6 HETA INREDNINGSTRENDER HÖST/VINTER 2021

NU! till nåt annat kul och värmande, nämligen denna Veckans vackraste Instagram hem. Denna veckan hälsar vi på hemma hos @interiorbyfrida Inredaren från Karlstad med ett sant öga för stilren dekor.

Jag säger välkommen hem till @interiorbyfrida och här kan ni läsa min instagram intervju med henne…Enjoy babes!

Hemma hos @interiorbyfrida

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej! Jag är Frida Käld. Arbetar som Inredare och homestylist på eget företag sen 5år tillbaka. Mamma till två barn och bosatt strax utanför Karlstad i en villa.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tusen tack! Jag har testat mig fram. När jag inrett mitt hem har jag gått mycket på känsla. Jag vill känna en lugn och avslappnad känsla i mitt hem. Jag försöker hålla en rödtråd genom inredningen och satsa på val som håller över tid.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Mässor, resor, tidningar, sociala medier

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Just nu är jag vansinnigt förtjust i kombinationen ockra och blått

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Flera av mina loppade lampor och mitt noguchi soffbord

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Oj! Jag gjorde många ogenomtänkta fel köp förr om åren. Ni vet sånna där “jag köper denna så länge köp”. När man kanske köpt något lite för impulsivt som man innerst inte inte känt den där “wow” känslan över.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Jag hoppas aldrig att jag börjar tycka “carpe diem” väggord blir fina eller vaxdukar.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Artilleriet, Hm home och Ikea

Heta nyheter

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Försök snarare tänka mer känsla än stil. Vad vill du känna när du kliver in i rummet. Vad mår du bra av och vad tycker du är fint. Skapa moodboard och samla inspiration. Dras du t ex till inredningar där alla har ljusa golv, nej då kommer du inte få samma resultat med med ett mörkt golv. Varför inte unna dig en inredningskonsultation med en inredare. Någon som komma med tankar och idéer.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Jag gillar _studioin_ dom inspirerar verkligen med sina fina inredningar och känns som riktiga power womens!

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Förmodligen! Svårt att se att jag skulle inreda på exakt samma sätt när jag är 50år

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Ja absolut! Jag kan tycka många andra stilar är otroligt fina. Tycker dock att man till stor del bör inreda utefter huset.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

En lampa eller fåtölj! De är helt klart mina favoriter inom inredning.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Jag tycker att Emma Unckel har ett otroligt fint hem.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Väldigt tråkigt att det är så. Det kanske beror på en osäkerhet och strävan efter att passa in?

Till sist vilka inredningstrender har du gillat mest det senaste året?

Cooling lampskärm modellens återkomst! Tufsade mattor, mörkt träslag som bryter av mot allt beige.

Jag passar på att säga att jag söker ständigt nya Veckans Instagram hem, så om ni har ett hem eller känner nån som har ett passande hem maila mig. Då kan ni eller era vänner komma med här på Inredningsvis där jag visar upp era fina hem. Ni ska veta alla ni Instagram vänner som varit med, att ni inspirerar så mycket mer än ni tror. Ni skänker ljus och sprider glädje i en mörk värld och därför vill jag tacka alla som varit med som Veckans IG hem, ni är bäst allihop:)

Nästa gång vi ses är jag i solen in Spain! Hasta la vista!

LOVE M

Shop – Jotex 30 % rabatt

Cilin sidobord 2-pack
Jotex
1 679,302 399
Coconino sittpuff sammet shop
Jotex
3 639,305 199
Derby sänggavel 90 cm sommark
Jotex
1 624,50 SEK3 249 SEK
Oia fåtölj shop1
Jotex
4 999 SEK3 499,30 SEK
Ladis soffbord nyheter höst 2021 k
Jotex
4 199,305 999 SEK
B
Jotex
2 274,30 SEK2 999 SEK
Milford fåtölj
Jotex
3 9994 999
Richmond teddy k news
Jotex
3 779,30 SEK5 399 SEK
Skrivbord / sidobord alba shope
Ellos
3 5994 499
Lounge soffa cesare sho sammet
Newport
41 995
Stedford bäddsoffa beige shop jotex
Soffadirekt
879510995
  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024