Veckans vackraste instagram hem - @interior_by_vega

Veckans vackraste Instagram hem – @interior_by_vega

(Innehåller annonslänkar)

OBS DETTA KONTO FINNS INTE LÄNGRE PÅ INSTAGRAM

Mina damer och herrar! DET ÄR DAGS! för ännu ett härligt nytt Instagram hem. Jag har haft ett litet break från IG hemmen men nu kör vi igen. Jag har sjukt mycket going on i höst allmänt. Byta tema på bloggen som får en helt ny look, lansera en ny sida kopplad till bloggen och resa till Portugal. Men det är så livet ska vara, full fart och aldrig stilla. Jag gillar inte helt semester, jag är för kreativ och rastlös. Jag gillar ta mig an nya uppdrag och utmaningar och gärna ofta.

LÄS MEr: SOMMAR REA – SISTA CHANSEN ATT FYNDA

Nu kör vi! Här är veckans vackraste Instagram hem som denna veckan är @interior_by_vega Och här är min Instagram intervju med den sköna kvinnan bakom kontot.

Visst är vardagsrummet så otroligt vackert och hemtrevligt?

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Mitt namn är Ursula De La Vega och är född och uppvuxen i vår vackra huvudstad Stockholm. Just nu bor jag i en 45 kvm i ett nyproduktionsområde där jag bott sen 6 år tillbaka. Väntar på att under 2022 få flytta in i en ny nyproduktion och få bo granne med bällstaviken.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag skulle nog inte säga att jag kommit fram till en stil utan att min stil är en del av vem jag är som person. Det innebär att min stil inte är oföränderlig, i och med att man förändras och utvecklas. Om man kollar på mina första inredningsbilder så ser de inte alls ut som de bilderna jag lägger ut idag.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Det viktigaste för mig och min inredning är att vara “true to yourself”. Att gå på sådant du själv älskar och vara genuin. Men självklart får jag inspiration av människor i min omgivning och hur de väljer att inreda sina hem.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar pastellfärger! Tycker om att inreda men en bas i färgtoner som beige, greige och ljusgrått. Sedan spice:ar jag till det med pastellfärg och andra färger jag blir glad utav.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag skulle säga min Daggvas och min vänskapsknut från Svenskt Tenn. En av mina absoluta svagheter är för ljusstakar.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Svår fråga! Jag skulle nog säga de köp jag gjort där jag låtit mig själv dras med i stundens trender. Sådant som för mig sen inte alls har känts som tidlöst och klassiskt.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

En blommig soffa! ????

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Svenskt Tenn, Skultuna & Ekerö möbler.

KÖP INSTAGRAM STILEN

Insta inredning ovan hittar ni: 1. Gardiner HÄR 2. Lampa HÄR 3. Matta HÄR 4. Sänggavel HÄR 5. Spegel HÄR 6. Stol HÄR 7. Överkast HÄR


Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Börja med att ställa dig frågan – vad tycker jag om? Titta runt och ta inspiration från andra och plocka sådant du älskar! Man behöver inte alltid uppfinna hjulet på nytt. Våga testa dig fram, för man hittar inte sin stil från en dag till en annan och den är absolut inte oföränderlig.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Absolut! väldigt många faktiskt! Men några av mina absoluta favoriter är Linneajirasek, Hannasanglar, Louisehjortdesign, Susantornqvist, Lovisaalcen och Nytthem.

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Nja, inte helt och hållet. Min stil går hand i hand med vem jag är som person. Men några mindre förändringar kan absolut ske. Jag tror att min nya lägenhet kommer ha lite mer utav en modern touch. Blir spännande att se resultatet!

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag älskar de minimalistiska och den skandinaviska stilen. Försöker själv konsumera mer hållbart och ansvarsfullt.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

En soffa! Det är svårt att hitta en soffa som verkligen känns WOW!!! och som dessutom är i en prisklass som känns värt att betala.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Jag följer knappt några kändisar på insta. Men jag skulle inte säga nej till Bianca Ingrossos kök ????????

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Jag tror många stirrar sig blinda på antalet följare man har. När det viktiga med insta är att vara dig själv och gå på sådant du älskar. Visst kan det vara läskigt i och med att man kan tro att det kanske inte kommer “sälja” men man får inte glömma bort vem man gör det för – för DIG själv!

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Det är alltid intressant att se vart trender tar oss. Men jag har aldrig varit en person som följer trender varken när det kommer till inredning eller mode. Jag kör på det jag älskar och tycker är snyggt! Det kan vara något som är trendigt nu eller något som var trendigt för 10 år sedan.

REA KÖPTIPS

LÄS MER: Veckans vackraste Instagram hem – @mercilja

Det här hemmet bara älskar jag! För att det inte bara är sterilt och klonat. Utan det har en varm, mysig och personlig känsla. Det passar även perfekt att avsulta compact living veckan med detta mindre hem. Här ser ni hur man kan inreda för att få ett litet hem se större ut. Här har man inrett med ljusa färger och speglar, vilket har en rejält förstorande effekt. Jag hoppas att ni gillat min compact living vecka och snart kommer nya härliga Instagram hem att inspireras av.

Live small dream big!

LOVE M

REA FYND SHOP

Oia fåtölj shop1
Jotex
3 849,305 499
Richmond teddy shop1
Jotex
3 779,305 399
Malevik soffbord ø 90 cm
Jotex
1 259,304699
Olivia stol velvet sand/mässing shop1
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Carly soffbord ø 110 cm k news
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Elvira matgrupp shop4
Soffadirekt
749510175
VÄrmdÖ 140 premium sänggavel beige shop1
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Ancona divan höger beige shop1
Soffadirekt
10 495 SEK
Vaxholm 3-sits sammet greige shop1
Soffadirekt
79959495
Hamilton divansoffa gräddvit shop2
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Richmond teddy shop1
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Eira sänggavel shope
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024