Veckans vackraste Instagram hem – @interior_by_sirpa

(Innehåller Ellos Jotex Newport Soffadirekt annonslänkar)

Jag börjar med att tacka för alla fina stöttande kommentarer på Instagram efter mitt inlägg om Adam Alsings död. Fattar fortfarande inte han är borta och kommer nog aldrig helt fatta heller. En annan sak jag vill säga nu är att jag har all rätt att uttrycka mina personliga åsikter även om jag skriver mest om inredning. Jag har suttit och gett er inredningstips 24/7 sedan 2012. Så får jag skit av vissa nu för att jag yttrar mina personliga åsikter. Well jag kan upplysa alla om att jag kommer fortsätta med mina personliga åsikter för detta är min hemsida. Jag kan inte hålla käft när det kommer till Corona eftersom jag med kroniska luftvägsproblem drabbas av Sveriges ignorans. Jag vet att folk lyssnar på mig som känd influencer, just därför talar jag högt och klart just nu. Passar inte mina åsikter är det bara att sluta läsa, svårare än så är det inte. Tror jag fått min känsla för rättvisa av min mor som jobbade i vården hela livet och hjälpte den lilla människan. Jag har fått hennes sinne för att agera när något inte är rätt och just nu är det allt annat än rätt.

LÄS MEr: SOMMAR REA – SISTA CHANSEN ATT FYNDA

NU ÄNTLIGEN! till det många älskar och det är ju såklart Veckans vackraste Instagram hem. Denna veckan presenterar jag är störtskön böna jag lärt känna på Instagram nyss och hennes urmysiga konto @interior_by_sirpa

Jag säger välkommen hem till @interior_by_sirpa och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne…Enjoy!

INSTAGRAM INTERVJU MED @INTERIOR_BY_SIRPA

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Jag heter Sirpa, är 57 år! Är en aktiv brud i det mesta! Jag är gift med min själsfrände Teijo. Min make har en dotter 28 år, så vi har två underbara busiga barnbarn. Vi bor i Södertälje, flyttade in i våran nybyggda bostadsrätt 2014 som ligger vid kanalen. Fantastisk utsikt!

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Jag har minnen från tidiga tonåren att jag inredde rummet vårt redan då. Prydde väggarna med coola märkespåsar t.ex. Så inredningen växte sig stark. Jag har ett stort behov att trivas & känna harmoni när jag kommer hem. Jag älskar vacker inredning och köper den gärna. Vet inte om jag har en speciell stil, utan jag köper det jag tycker om.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Instagram, Pinterest & inredningsmagasin.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Svart, vitt & är ju mycket åt det glammiga.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Mina speglar, ljusstakar & lampor.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Ja usch alltså, min vardagsrumslampa. Ångrar den!

Vilken inredningspryl tycker du är fulast?

Det är ju ingen inredningspryl egentligen, men jag avskyr stora Tv-apparater.

KÖP INSTAGRAM STILEN

Inredning ovan finns: 1. Stol HÄR 2. Sänggavel HÄR 3. Pälspläd HÄR 4. Bord HÄR 5. Svart lampa HÄR 6. Guldspegel HÄR

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Newporthome, HM & SLEEPO

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Jag tror att det är viktigt att börja med basfärger, jag tänker alltid först på väggarna. Följ en röd tråd! Köp sedan inredning som du tycker om. Att hitta inspiration från andras hem är toppen, men bara som inspiration!

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Villakildal, saint.fabien, mercilja & inspospira

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Jag skulle ljuga om jag sa nej, ja jag kommer göra det!

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Det robusta & mörka träslag.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Alla gånger ett bord! Svårt att finna det man söker!

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Fanken, minns inte vad han heter. Han var banbrytande!

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Många människor har i alla tider varit rädda för att visa sitt rätta ansikte, kanske det är likadant med inredning? De är rädda för att deras egen stil inte ska passa in. Jag personligen säger bara en sak: KÖR PÅ :)

Till sist vilka inredningstrender 2020 gillar du mest?

Grönskan, stora växter. Det naturnära färgerna & keramik.

Det är bara ibland man ”klickar” direkt med personer och det gjorde jag direkt med Sirpa. Hon är en störtskön donna med humor och sann känsla för livsnjutning och glam. Vi är ganska lika jag och hon, starka kvinnor med stor käft och känsla för dekor haha. Sedan älskar jag hennes parallel med att vi kopierar varandras inredning, för att vi vill inte visa vårt sanna jag. Sirpa kopiear minsan INTE någon annan jag har sett. Hon har sin alldeles unika inredningsstil och jag bara älskar den. Guld glam med rätta detaljer och delvis mörka väggar.

LÄS MER: Veckans vackraste Instagram hem – @hanna.bergmark

Visst är det fint Veckan Insta hem? Varför inte kopiera Sirpas lyxiga stil och matcha med några personliga detaljer? Det är också något ni kan göra i karantän, inreda och göra om därhemma. Menar efter jag suttit isolerad i nästan en månad börjar jag bli sjukt trött på både inredningen och mitt egna ansikte i spegeln. Kan jag inte byta ut facet kan jag iaf byta ut en del av dekoren haha :)

SÅ! nu har ni fått det jag är allra bäst på…inredningstips. MEN jag kommer slänga in ett personligt inlägg därbortemellan och det får ni bara ta. Jag har för stor käft och starka åsikter för att knipa klykan när nåt känns fel. Borde kanske blivit politiker men det är så förbannat tråkigt :)

Stay strong och stay at home!

LOVE M

sommar REA SHOP

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 157 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis