Veckans vackraste instagram hem - @husno.22

Veckans vackraste Instagram hem – @husno.22

(Innehåller annonslänkar)

Nån mer än mig som INTE vill det blir höst, mörker och rusk? Denna sista sensommar veckan har vart ljuvlig här i Göteborg. Jag har tagit sommaren sista bad i en sjö och verkligen njutit ute. Nu går sommaren mot sitt vemodiga slut. Men man får la ta sig en solresa när det börjar bli som deppigast vädermässigt.

Nåt som inte är deppigt utan underbart är Veckans Instagramhem som är tillbaka. Denna veckan kikar vi in hos @husno.22 som är en färgglad karamell i Instagram hem flödet.

LÄS MER: VECKANS VACKRASTE INSTAGRAM HEM – @VILLAMYRAHOJDEN

Jag säger välkommen hem till @husno.22 och ni kan läsa min Instagram intervju med ägarinnan till hemmet här.

@husno.22

INSTAGRAM INTERVJU @HUSNO.22

Hej! Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Hej, Nathalie heter jag och är snart 34 år gammal! Som yrke jobbar jag i min mans företag som heter K Frakt och är ett åkeri inom lastbilar men jag jobbar på kontoret och sköter allt där! Jag bor i Lidköping med min man och tre barn Love 7år, Ian 5år och Gillis 2år samt Morris vår hund! Huset vi har byggt är ritat av oss och har funnit inspiration från Amerika.!

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tusen tack snälla för det! Har alltid älskat stilen med stora verandor och öppna ytor. Har alltid känts så välkomnade med verandor, men så långt ifrån oss Svenskar att ta del av husets framsida som en sällskapsplats utan sett det mer som en entré ! Dom öppna ytorna för att umgås med nära och kära! Där var bilden klar för mig vad jag eftersökte till vårt hem.!

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Inspiration finns överallt om oss men störts är väl instagram, inredningstidningar samt Google!

SHOPPING FAVORITER

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Här hemma är det vitt, rosa, mässing och ljusgrått på vår nedre del medan vi har mörkare färger på vår övervåning som går i vitt, mörkgrått och svart. Jag blir glad av färg och är inte rädd för att ta in färg i hemmet.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Det var en svår fråga, Tycker om så mycket men måste nog vara Stoff Nagel!

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN

Inredning ovan finns: Sammetsstol HÄR / Kuddar HÄR och HÄR / Bord HÄR / Beige stol HÄR / Matta HÄR / Lampa HÄR / Soffa HÄR


Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Vi har inte köpt det utan fått vårt matbord och tycker inte alls om det, passar verkligen inte in men frågar man min man så behövs det inte köpas nått nytt! Så jag jobbar på att mjuka upp han så vi inom snar framtid äntligen kan köpa ett nytt!

Finns det nån inredningspryl som aldrig skulle komma innanför din dörr ?

Inredningspryl är det kanske inte men jag har väldigt svårt för typ gamla trä möbler som man skall måla om men blir ändå inte bra! Visst sen så finns det några som är duktiga på att förändra men då måste man lägga ner sitt hjärta i arbetet och där är det inte många som lyckas.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Där jag handlar mest är H&M home, Ikea samt Newport

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Det bästa är att jobba med moodboard, då får man en helhet och ser om det skulle passa eller inte! Sen så är inredningstidningar grymma att bläddra i och kunna hitta vad man tycker om och inte vad alla andra tycker om! Man skall alltid lyssna till sig själv och följa sin egna väg!

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Det finns många men dom jag kommer på nu är @deco_by_elin , @inspirationbyzandra , @villaladidam & @zozansinjari deras ögon för inredning! När det kommer till mat/bakverk är dessa två tjejer ren magi @svenssonsusanne & @jennysrumochspis Man hittar alltid ljuvlig inspo från @teresiasiyan , @lykkeboet , @st.fabien & @villafreden Finns så många mer men dessa underbara tjejer är så duktiga! Hatten av till er och tack för all kärlek ni sprider! TACK

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Så länge jag bor kvar här kommer jag inte att ändra min stil detta är jag till 100% men skulle vi köpa ett nytt hus eller bygga om så kanske det skulle förändras då men inte som det är i dagsläget, trivs bra som det är nu!

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Det finns ett konto som jag tycker är så fint, Hennes hem är så vackert & stilrent verkligen utöver det vanliga! Här finns en känsla ut i fingerspetsarna @janaheinrici Så otroligt stilrent och vackert! Säger bara Magi

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Jag älskar långhårigt fårskinn och tycker det är så himla snyggt! Jag skulle vilja få fram ett fuskpäls tyg i just långhårigt fårskinn och designa trästolar med klädd sitt del i detta och fåtöljer i fårskinn som skulle kännas lyxigt och bra men som inte skulle kosta en förmögenhet!

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Här finns det två stycken helt klart @isabellalowengrip & @biancaingrosso dessa hem är så otroligt snygga!

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Det är det absolut så! Att sticka ut gör inte många just för att man är rädd att det inte leder till så många följare, likes osv! Men att sticka ut är att inspirera något nytt och fräscht! Jag älskar konton som inte ser ut som alla andra, Som går sin egna väg! Vi är ju flockdjur i grunden och det ligger säkert nått i att man skall gilla samma saker göra samma saker för att vara kvar i flocken! Men det är inte alltid så lätt och det är tufft just att synas på instagram att nå ut, det är tråkigt för vi lägger ner många timmar på våra konton (hem) och så når vi inte ut! Hoppas det vänder snart…

Till sist vilka inredningstrender 2019 gillar du mest so far?

Jag älskar dom gula tonerna som håller på att komma, Rotting tyg som man kan göra om sina möbler i hemmet & palmer stora växter samt det torkade växterna som kommer mer och mer! Så det är mycket snyggt som kommer och det är underbart hoppas trenden håller i säg!

Jag håller helt med henne om det där med rädslan i social media att tappa likes om man sticker ut från mängden. Instagram klimatet är skrämmande likt skolmiljön. Det vill säga rädslan att gå emot strömmen och våga vara unik. Med det kommer den skrämmande tanken att bli utanför och utfryst från massan. Även kommentarer på IG är lika skolan, gillar man inte nåt ja då får man bittert höra de hårda orden. Jag tycker detta är sjukt och det borde förändras i framtiden. Vi ska inte uppfostra våra barn i en klonad värld, utan en i en värld där vi har ett värde i att vara unika och olika alla andra istället. Jag var mobbad i skolan hela uppväxten så jag vet det där med att känna sig konstig och utanför. MEN all mobbing har nu som vuxen gett mig ett jävlaranamma. Att våga gå min egen annorlunda väg och trotsa trenderna, våga vara mitt unika oklonade jag.

Jag brukar säga jag är som en kvinnliga variant av David Lynch, ni kommer aldrig förstå er på mig men ni älskar mig ändå haha :)

Våga vara unik och ingen annan lik!

SHOPPA FAVORITER

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024