Veckans vackraste Instagram hem – @homeby_veronica

(Innehåller Jotex Royaldesign & ellos annonslänkar)

Äntligen dags för ett nytt härligt Instagram hem att ta plats i fokus här på Inredningsvis. Det har blåst en jääääkla massa här i Göteborg på senare tid och då behöver man ett mysigt hem att komma hem till. Det är nog därför vi inreder så mycket på höst/vinteråret, för vädret är så kass man bara vill vara inne. På Instagram ser man stora förändringar i Instagramhemmen på kort tid. Det är det som är kul med Instagram att det hela tiden flödar på med ny härlig hemma inspo.

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet med rabatt just nu 

Idag hälsar vi på hemma hos den sköna bönan Veronica som driver det älskade kontot @homeby_veronica Hennes hem är i ständig förändring och det märks att hon brinner för att få den där mysa-vid-brasan känslan hemma.

Välkommen hem till @homeby_veronica och här kan ni läsa min intervju med Veronica.

@homeby_veronica

INSTAGRAM INTERVJU MED @HOMEBY_VERONICA

Berätta lite kortfattat om vem du är och vart ditt hem finns?

Veronica heter jag och bor nästan längst ner i Skåne i utkanten av vackra Österlen. Jag bor där i ett radhus tillsammans med min man våra två barn. Här har vi bott i 15år nu. Jag jobbar annars på kontoret på Ica med det administrativa. Ett av mina stora intresse förutom inredning, är träning och då framförallt löpning.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du på din inredningsstil?

Tusen tack! Väldigt roligt att höra och vilken ära att få vara med här. Riktigt roligt! Min inredningsstil har verkligen varierat under åren och det är inte från dom senaste åren som jag känner att jag har hittat hem i min stil.
Jag går på de jag känner jag trivs bäst med och som gör mig lugn. Vill ha en ganska lugn miljö hemma med behagliga färger. Trivs bäst så. I ett hem ska man känna harmoni och välbefinnande. Det är där du samlar krafter och tankar upp med energi. Jag lever, andas och tänker på inredning jämt.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Mycket här på Instagram, de finns så många fantastiska konto och hem.
Men även via tidningar, resor och framförallt när man blir hembjuden till någon.

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Jag älskar vitt ( kommer nog aldrig tröttna på de ), men även grått, beige o svart.
Har i vår kört med en touch av rosa som också är en riktigt fin färg.
Dock lite sugen nu på att få in en annan färg men vet inte riktigt vilken inu.
Inte hittat nått än som jag riktigt gillat.
Gillar väldigt mycket ton i ton

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Mest stolt är jag nog över mitt gamla linneskåp som jag hittade å blocket och målade om vitt. Väger ton så om vi någon gång kommer flytta får de stå kvar säger mannen för han flyttar de inte en gång till. Sen måste jag säga att det är min Flos lampa, som en smaragd hänger den och pryder vardagsrummet. Jag Älskar allmänt lampor.

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Kan inte komma på nått specifikt just nu. Alla köp har känts bra i stunden men sen är det inte säkert att dom fått stanna särskilt länge. Gillar att ändra mycket så är det något jag tröttnat på säljer jag och köper nytt.

KÖP INSTAGRAM HEM STILEN:

Få samma stil hemma som @homeby_veronica

Inredning ovan hittar ni uppifrån vänster: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR


Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

Åh, de va svårt. Finns ju så många. Då blir de Sleepo, Rum21 och Presenten

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du
något tips?

Ja! Gå på de du känner att du trivs bäst med och får dig att må bra. Vad får dig att känna välbehag!
Kopiera aldrig någon rakt av. Däremot kan man gärna hitta inspiration hos andra och plocka lite guldkorn här och där.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Finns massor av fina konton som jag inspireras av. Tycker det är väldigt svårt att bara välja några. Men inspireras mycket av ljusa fräscha hem. ( Måste jag ange några här så får du återkomma )

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Har svårt att tänka mig de men man ska aldrig säga aldrig :-).

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du
verkligen gillar?

Jag gillar moderna hus med med mycket ljusinsläpp och genomtänkt planlösning

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man
ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram
Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut
från mängden och vara unik?

Jag tror nog inte det är så mycket att man inte vågar sticka ut, utan mer att de vi ser mycket och matas mycket med vill man ha. Kanske tom är så att de inte va något man gillade från början men sen efter att man sett de mer och mer och i olika miljöer så helt plötsligt har man fallit för de och då vill man ha de. Hur många gånger är det inte ett klädesplagg eller ett par skor som man från början sa att de kommer jag aldrig bära. Men tillslut trillar man nästan alltid ditt ändå.

Till sist vilka inredningstrender 2018 gillar du mest?

Måste säga sittpuffar, då det finns så många fina i olika stilar och dom passar på så många ställen i hemmet. Snygga lampor har blivit väldigt populär och jag älskar lampor. Sen tycker jag man kan förändra ett hem enkelt och relativt billigt med poster. Även speglar och kuddar, Kuddar kan man väl aldrig få för mycket av.

Mycket levande ljus och mysbelysning är en röd tråd i Veronicas hem.

LÄS MER: Veckans vackraste Instagram hem – @interiorbyjackie_

Det jag gillar med Veronicas hem är att det är så mysigt och ombonat hemma hos henne. Jag har svårt för sånna jäkla kalla kala hem där ägarna följer trender slaviskt utan att bry sig ett dugg om personlig prägel. Det är det misstaget många gör idag när de inreder, att de saknar personlighet. Det viktigaste i ett hem är att det är välkomnande och mysigt, i alla fall i mitt tycke. Jag håller med Victoria helt om att man inte ska kopiera nån annans hem rakt av. Däremot kan man ju inspireras av andras hem och det är där Instagram blivit störst.

Jag tror att människor allmänt är trötta på att få inspo av kändishem, då det livet känns för långt bort för vanliga folk. Därför har Instagram hemmen blivit våra nya förebilder direkt från vanlig vardag. Vi känner igen oss i dessa människor på Instagram och kan ha direkt kontakt och dialog med dem. Jag tycker även att de flesta på Instagram är tom. duktigare på att inreda än riktiga inredare i inredningstidningar. Just för att de som Victoria gör för fram hemmets personliga prägel, kryddat med en stor dos mysfaktor genom levande ljus.

Vad gillar ni Veckans Instagram hem?

Fram för mer mysfaktor hemma!

LOVE M

INREDNINGSVIS BONUS KÖPTIPS

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR 17. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Evelina
    söndag, september 23, 2018 at 22:54

    Åh vad fint! :D

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.