Veckans vackraste Instagram hem – @ericaslillaliv

(Innehåller annonslänkar)

Babes det är dags för Veckans vackraste instagram hem! Men först vill jag säga att jag blivit nominerad till Årets inredningsinspiratör hös Rum21 award som pågår just nu. OM ni vill gå in och rösta på mig hade gjort mig SÅ glad. Ni vet att jag gör mitt bästa med blod, svett och tårar för att ge er den bästa tänkbara inredningsinspiration varje dag året runt. Vill ni gå in och rösta på mig så gör ni det HÄR

LÄS MER: Veckans REA fynd från 4 kända butiker

NU! till den kategorin jag vet ni älskar och det är såklart Veckans Insta hem. Idag hälsar vi på hos Erica i henne vita drömhem i Norrköing.

Jag säger väkomen hem till @ericaslillaliv och här kan ni läsa min Instagram intervju med henne!

Fluffigt vitt och fräscht i Ericas lilla vardagsrum!

INSTAGRAM INTERVJU – @ERICASLILLALIV

Berätta lite kortfattat om vem du är och var ditt hem finns?

Hej! Erica heter jag är 51 år. Bor tillsammans med Matte och har utflugna barn. Vi bor i en taklägenhet på 101 kvm från 2015 i området Kneippen i stan i Norrköping.

Du har ett fantastiskt fint hem! Hur kom du fram till just din inredningsstil?

Tack vad snällt! Vi ändrar oss ofta jag och min man men just nu ser det ut som det gör idag. Inredning är mitt största intresse så det blir väl lätt att det kommer in nytt.

Shopping favoriter

Varifrån hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Jag kollar bloggar, Pinterest och instagram. Sedan har jag tjänsten Readly med en massa magasin att kolla i – rekommenderas!

Vilka är dina favorit färger att inreda med?

Vitt, gräddvitt, inslag av trä och blekt rosa ibland.

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Jag tror det är vårt gamla vitrinskåp som är proppfullt med glas och porslin som vi samlat på oss. Älskar!

Vad är ditt sämsta köp inom inredning ? något du ångrat ?

Oj … det är nog ett flertal! Värst är nog en jättestor imperialsäng till ett barnrum för några år sedan. Hopplöst oskön och svårplacerad.

Finns det nån inredning som aldrig skulle komma innanför din dörr ? Följdfråga vilken inredningspryl tycker du är fulast? Jag har nog gjort bort allt inkamönstrat under 80 – och 90 -tal känner jag så det skulle inte vara välkommet. Jag är inte så förtjust i figuriner heller.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till? Newporthome, Nordic Nest och Åhléns.

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Ett miljövänligt sätt att prova sig fram till vad man gillar är att låna av varandra och fynda på second hand. Gör moodboards från nätet och låt stilen växa fram och att ta sin tid.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning? @minnakreutzman, @sommarli, @mittdittovitt och många fler

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du? Säkert! Det rör sig så många idéer uppe i knoppen så det blir säkert helt nytt nån dag men inte i detta hem.

KÖP INSTAGRAM STILEN

Insta inredning ovan finns: 1. Spegel HÄR 2. Kudde HÄR 3. Bord HÄR 4. Matta HÄR 5. Soffa HÄR


Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag skulle önska att jag vore mer minimalistisk men har verkligen försökt. Det är så snyggt.

Om du fick designa en egen pryl/möbel inom inredning vad skulle det vara då?

Då skulle jag sy en stor, mysig saccosäck. Eventuellt vit/svartprickig.

Vilken kändis i Sverige tycker du har snyggast inredningsstil ?

Charlotte Perelli har en flott fjällstuga har jag sett. Annars kollar jag inte just kändisar då.

Många på sociala medier har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? Kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Det känns väl tryggt att följa en stil och på det sättet vara säker på att man har ”okej” hemma. Vilket är knasigt för smaken är ju så olika. Om jag ser nåt som är fint vill jag kanske åxå ha det, lite härmis så.

Till sist vilka inredningstrender har du gillat mest det senaste året?

Alla goa teddymöbler (inte för att jag unnat mig någon) Att sofforna blir allt större och älskar fluffiga ryamattor. Dessutom att älskade jag att 70-talet kommit tillbaka, fast i ny färgsättning. Love it!

Newport utemöbel REA

Nu måste jag vädergnälla igen haha. För är det nåt jag är exakt lika trött på som Corona just nu så är det KYLAN. Alltså kan nån förklara för mig hur det kan vara så här kallt i Maj? Är ju helt galet och inget man behöver efter den längsta kallaste vintern i mannaminne. Jag dröömer mig tillbaka till direktfly 3 h till Spain och ligga på playan i 25 grader :)

Men bara hoppas värmen kommer snart!

Stay safe!

LOVE M

REA FYND Shoppen

Jotex
3 849,305 499
Jotex
3 779,305 399
Jotex
1 259,304699
Soffadirekt
895 SEK1395 SEK
Soffadirekt
6495 SEK10575 SEK
Soffadirekt
749510175
Soffadirekt
3795 SEK4795 SEK
Soffadirekt
10 495 SEK
Soffadirekt
79959495
Soffadirekt
10 995 SEK14 995 SEK
Lamp24
20 998 SEK22 158,00 SEK
Jotex
5 739,30 -30%8 199

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 171 visningar

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis