fbpx

Veckans vackraste Instagram hem – @bysektersholm

DET ÄR DAGS! För den nya älskade kategorin Veckans vackraste Insta hem igen. Denna gång styr vi kosan ut på landet, till en makalöst vacker gård. Gården heter Sektersholm och här bor den inredningsglada tjejen Mikaela med sin lilla fina familj. Gården har anor från början av 1800 talet så den har några år på nacken. Den har varsamt renoverats och idag står den klar och lyser med sin lantliga charm och med fönster to die for. Detta är enligt mig lantlig inredning där den är som allra bäst. Det vill säga inte bonnigt koluktande, utan countryside decor with class.

Välkommen hem till lantdrömmen och veckans IG hem @bysektersholm. Här följer som vanligt min Instagram intervju med ägaren om inredningen och hennes personliga åsikter.

@bysektersholm

INSTAGRAM INTERVJU MED @BYSEKTERSHOLM

Du har ett fantastiskt fint hem. Hur kom du på din inredningsstil?

Den har växt fram genom åren men jag har alltid tyckt om att ha det ganska cleant och inte för mycket saker. Och egentligen vet jag inte om jag har någon direkt stil.

Var från hämtar du mest inspiration från till hemmet?

Olika platser jag besöker. Butiker. Naturen. Instagram såklart. :) Inredningsprofiler som Daniella Witte, Frida (Trendenser) och Jannice (Add Simplicity).

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

Vilka inredningsprylar är du mest stolt över?

Hmm. Jag tror det är mina loppisgrejer, det vi gör själva och ärvda saker. Känner inte riktigt stolthet kring mina saker. :) Jag köper aldrig speciellt dyra saker eller så.

Nämn tre inredningsbutiker du alltid återkommer till?

En loppisbutik vi har i krokarna här hemma. Kontakta mig om ni vill ha vägbeskrivning.  Ikea såklart, Granit och Artilleriet. Det fick bli fyra. :)

Till alla därute som har svårt att hitta sin egen inredningsstil, har du något tips?

Gör moodboard. Alltså klipp ut eller spara ner bilder på sånt du gillar och skapa en stil på så sätt innan du sätter fart hemma.

Har du några favorit Instagram konton inom inredning?

Absolut. Men mina favoritkonton är en blandning av livsstil, lantliv, inredning, blommor och trädgård.
Lena Lidman
Villa Smedsbo
Daniella Witte
Fyra årstider
Att vara någons fru
Emsloo

Kommer du att helt byta inredningsstil en dag tror du?

Nej det tror jag inte. Jag är just nu i en bytarfas men det går inte att byta allt på en gång. Jag tror jag kommer förändra många gånger med mindre medel men ändå hålla mig kring det jag har idag.

Utöver den inredningsstil du själv har finns det nån annan stil du verkligen gillar?

Jag gillar verkligen New England och hade gärna bott i ett stort vitt träpanelhus med en maffig veranda och så all den fräscha inredningen tillsammans med rotting och mörka träslag.

Många Svenskar har ju en tendens att kopiera varandras inredning och man ser ofta samma lampor, bord, puffar etc. på alla bloggar och Instagram Varför tror du att det är så? kan det finnas en rädsla för att sticka ut från mängden och vara unik?

Vi påverkas ju helt enkelt av media, sociala kanaler osv så det beror nog på det. Samt att trender påverkar och då vill man gärna hänga med och så köper man nytt efter vad som är inne. Kanske istället för att känna och fundera på vad man egentligen vill och behöver.

Det finns nog en omedveten känsla att vilja passa in och framförallt om man inte hittat sin stil.

Till sist vilka inredningstrender 2018 gillar du mest?

De trender jag gillar mest är all färg som kommer till oss nu. Trots att jag alltid gillat de cleana och neutrala så känner jag för att måla om en del nu. I beiga, grå och blå-gröna kulörer. Samt växtlighet. Gröna växter, stora och små, I love it!

VEM vill inte sitta och ta första vårfikan ute här? :)

Det jag gillar mest med att köra denna kategorin om Instagramhem är hur olika allas hem är. Jag väljer ju inte ut lika hem varje gång, så kontrasterna i inredningen blir kul att kolla på. Det är det som är så kul just med Instagram inredning, att man kan hitta just SIN egen favo att följa och inspireras av. Gillar ni lantligt då är kontot ovan en självklarhet att följa.

Så ni ser även om jag dissade Instagram inredning i inlägget om uttjatade prylar tidigare. Så har jag ändå en kärlek till Instagram hemmen som sticker ut och vågar vara sig själva. Inredning är som livet det är svårt att hitta rätt men när man väl hittat sin egen personliga väg, då känns allt självklart med att följa den.

Ni kan följa Mikaela och hennes lantligt fina konto HÄR

Vad gillar ni veckans lantliga IG hem? och skulle ni vilja bo på landet?

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis