fbpx

Julklappstips – handgjord lantlig inredning

För mig är jule landet och därmed kommer jag även att ge så många julklappstips med doft av nysåpat trägolv som möjligt.

Här får ni tips på härlig lantlig inredning när den är som allra genuinast och finast :)

Lantlig inredning

lantlig inredning

 

svensk inredningsblogg

Underbara egentillverkade trämöbler och lantlig inredning av återvunnit material finns hos veckans valda webshop Casa Rosenhill.

julklapparna

doftljus

Vackra juleljus kan man aldrig få för många av…eller hur?

julklappar

Härliga vinterpälsar är perfekta värmande julklappar :)

inredningsbloggar

image (12)

inredningsblogg

Vad är välan julen utan glögg och Casa Rosenhill säljer de här vackra flaskorna, som kommer från en gård vid namn EJ Farm. Perfekt som gå-bort-present då de ser sådär lagom hemgjorda ut:)

inredningsblogar Svenska

brickbord

Vackert brickbord perfekt till juleljusen hos nya butiken Casa Rosenhill.

golv

Lantlig inredning

Det är med stor glädje jag presenterar denna Veckans webshop Casa Rosenhill (bara namnet). Denna nya lilla butikspärla öppnade på webben detta året i Maj och bjuder på en kavalkad av vackra inredningsprylar. Det som är unikt med just veckans butik är att flera av deras möbler är egentillverkade i återvunnet material.

Något som jag verkligen vill lyfta fram här på inredningsvis är människor som återvinner ur miljösynpunkt. Utöver deras egna möbler beställer Casa Rosenhill sina produkter från noga utvalda leverantörer, vilket gör varje sak unik.

Själva säger de

Vi vill förmedla en känsla av det äkta och genuina och att varje sak vi tillverkar bär på en historia.

En annan kul grej är att till våren/sommaren 2014 kommer Casa Rosenhill att öppna en fysisk gårdsbutik. Väl värt ett besök när man är på shoppingstråk i sommarsverige :)

Jag verkligen älskar att lyfta fram nya butiker som denna. Människor som brinner för sin business och låter personlighet skina över varje ny kund. Jag hoppas nu att ni gör ett besök hos denna härliga webshop och blir lika imponerade som mig. Såklart vill jag tipsa er om vart ni kan fynda de bästa julklapparna i år.

Ha en fin dag!

LOVE M

ps. Hitta Casa Rosenhill på Facebook och Instagram.

 

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis