(Innehåller Soffadirekt annonslänkar)

NUUUU! sätter sommarreorna igång på riktigt. Juni är en bra månad för att göra riktiga inredningsfynd. Lite som Black Friday fast hela månaden lång. Speciellt Midsommarrean toppar årets mest populära reor. Det finns ju inget bättre än när man går hem med ett riktigt inredningsfynd eller hur ?

LÄS MER: Min nya Hollywoodsovrums makeover- så får ni min stil

Här har jag nu valt ut veckans absolut lyxigaste inredning med rejlät REA pris just nu Eller vad sägs om görsnygga sittpuffar i sammet med nästan 50 % rabatt?

Inredningsfynd

Nätets snyggaste matgrupper med 25 % rabatt just nu

Ni hittar alla GRYMT snygga lyxiga matgrupper ovan till REA-pris HÄR

Sammetspuffar med nästan 50 % rabatt

Sittpuffar ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Detta kan vara årets kap! Urlyxiga sittpuffar i sammet för nästan HALVA priset just nu. Sittpuffar som passar alla rum och även som bord.

Sammetsinredning till REA-pris

SAMMETSSOFFOR OVAN FINNS HÄR / SAMMETSSTOLAR HÄR / ÖVRIGA SAMMETSMÖBLER HÄR

Lyxiga soffbord med rejäl rabatt

Soffbord ovan hittar ni 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR

Fåtöljer med rabatt

Sammetsstolar ovan hittar ni: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR

Foto: @jonnacarlgen

LÄS MER: Veckans valda inredningsfynd – billiga lyxiga speglar

Jag får dagligen folk som skriver och tackar för mina grymma budgetlyxiga inredningstips. DET värmer i blaggarehjärtat ska ni veta. För det är ju för er jag vill ge det allra bästa och hitta de bästa fynden. Mitt mål är att ALLA därute ska få det fint och lyxigt hemma, oavsett ålder, kön eller ekonomi.

Jag kan även nu stolt avslöja att det snart kommer bli ÄNNU fler budgetlyxiga tips från mig. Men denna gången genom min helt egna affiliateshop, eller bloggshop som jag valt att kalla den. De senaste månaderna har jag jobbat stenhårt med att få fram en shop som mixar bloggtips med de absolut bästa möblerna online just nu. Det blir tips från Instagram-hemmen och massor av lyxig sammet. SÅÅÅÅÅ stay tuned för snart publicerar jag webshopen som kommer kopplas till bloggen Inredningsvis. Ett stort nytt steg för mig men som ändå känns sjukt naturligt att ta.

Ha en kanon helg och skynda fynda :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.