Veckans rea fynd från 4 butiker

Veckans REA fynd från 4 butiker

(Innehåller annonslänkar)

Vintern är verkligen kallare än kallast i år! Jag har aldrig gillat att frysa så jag väntar med stor spänning på vår, värme och sol. Något som är extra kul när våren kommer är att förnya hemma i våriga lätta pasteller. Att byta ut mörka textilier till ljusa och lite mer färgglada. Det är så intressant det där hur inredningen ändrar färg och känsla i takt med årstiderna.

LÄS MER: 7 största trender i köket 2024

Detta året är de trendigaste färgerna jordiga och naturliga. Vi vill hitta tillbaka till våra rötter, kraften och moder jord lugnet i allt kaos. Just nu har även många butiker bra priser och rabatt på textilier. Inget kan trolla ett hem nytt så snabbt som genom att inreda med nya textilier och gardiner. Att bara byta gardiner kan göra mirakel i ett rum, som tidigare varit stelt & trist.

Här kommer nu igen den älskade kategorin Veckans REA fynd från 4 butiker…Enjoy!

Jotex – 20 % rabatt på bästsäljare

Newport – 20 % rabatt på alla lyxiga lampor

Hur vackra är inte de taklamporna ovan? Newport har dessutom nu rabatt på alla deras magiskt vackra lampor. Its all about the lighting!

 

En ny bordslampa kan göra stor skillnad på rätt ställe!

Homeroom – 15 % på Nordform sortiment

Nordform är ett märke ni ska spana om om ni vill ha billiga möbler som ändå ser trendiga ut. Homeroom har just nu rabatt på hela nordform sortiment.

Rabatt på alla lyxiga matgrupper

Nordic Nest – Upp till 30 % rabatt på belysning

Nordic Nest har just nu designlamp fest! Fynda lyxig design belysning med upp till 30 & rabatt.

Antakris kall vinter med 3e vågen Corona, nä nu får detta ta slut. Ge oss våååårrr, värme och lättare bättre tider. Jag tror att Corona kommer gå ner nästan helt mot sommaren och då kan vi passa på att njta lite extra av den bästa årstide på året och av friheten igen.

Jag hoppas ni hittar nåt snyggt bland alla RE fynd i detta inlägget att hotta upp hemmet med :)

Stay safe & shop online!

 

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Maria Ljungström

  Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

  Senaste inläggen

  Annonsering

  Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

  Inredningsvis i media

  Följ Inredningsvis

  Om inredningsvis

  Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

  Kontakt

  info@inredningsvis.se

  Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024