Veckans REA fynd från 3 bästa butikerna

Hoppas att ni också haft soligt och underbart vårväder som vi har haft här i helgen. Man är verkligen SÅ tacksam dessa mörka tider att man fortfarande kan gå ut och njuta av våren. Många större städer i Europa har total lockdown, tänk hur hemskt att inte få gå ut på längre avstånd. Man blir verkligen tacksam för sånt man tog för givet innan Corona krisen. Kanske är detta en lärdom för oss alla? Att inte vara så självfokuserad som vi vart länge och bry oss mer om andra. Det jag saknar mest redan är att resa, visst miljön blir bättre nu när inga flyg kör. Men resa för mig är frihet och nu känns det som den är berövad, det är tråkigt som fasen.

LÄS MER: Veckans vackraste Instagramhem – @home_byheso

Hursomhelst idag tipsar jag REA fynd från de allra bästa butikerna. Just nu kan man fynda rejält online och få det hemkört, helt utan Corona ångest som ute i butik :)

CONFIDENTLIVING OUTLET REA

 

Ni hittar all lyx inredning på REA ovan HÄR

JOTEX REA PÅ ALL BELYSNING

Alla lampor med rabatt ovan hittar ni HÄR

Jotex har verkligen haft bra REA deals på senare tiden! Förra veckan hade de rabatt på alla möbler och denna veckan rabatt på ALL belysning, bra va :)

NEWPORT OUTLET REA

All Newport REA inredning ovan finns HÄR

Stor REA på Newports lyx varor just nu. Fynda stort i deras outlet rea hörna.

NEWPORT OUTLET REA – UTEMÖBLER

Newport utemöbler med rabatt ovan finns HÄR

REA NEWPORT UTE GRUPPER

Ni hittar alla utegrupper ovan HÄR

REA på alla Newport lyxiga utegrupper just nu.

REA NEWPORT BELYSNING

Stor REA på massor av lyxiga Newport lampor nu! Ni hittar dem HÄR

UPP TILL 70 % PÅ SOVRUMSINREDNING

Lyxig sovrumsinredning med rabatt ovan hittar ni HÄR


Det är tuffare tider ekonomisk nu i Corona krisen. Därför kommer jag satsa mer på billig inredning samt REA fynd varje vecka. Helt enkelt för att ni fortfarande ska kunna förnya där hemma men utan att bli panka. Hur länge detta konstiga förvirrande tillstånd med corona kommer vara, ja det vet ingen. Men en sak är klar det kommer ta slut nån gång. Tills dess säger jag till alla därute att LYSSNA PÅ REGLER OCH STANNA HEMMA. Om alla går i karantän och sköter detta så kommer vi klara av bli av med viruset. Om folk däremot skiter i det och kör på som vanligt, DÅ står vi inför en levande eller snarare död mardröm inom snar framtid. Vi sitter alla i samma båt nu och det är upp till oss om det skjunker eller seglar vidare.

Stay safe! LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Senast uppdaterad 136 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis