(Innehåller Jotex Ellos Homeroom Soffadirekt annonslänkar)

Vi går mot Påsk och det blir en annorlunda helg detta år ihop med Corona kriget. Jag hoppas verkligen alla tar sitt ansvar nu och stannar hemma i Påsk. Detta gäller extra mycket Stockholmare som kan sprida Corona smittan till resten av landet. Det är sjukt tråkigt det som händer men vi MÅSTE tänka på landets bästa nu. Följa regler och stanna hemma så mycket det bara går. Bara så kan vi få ner smittan fort. Genom att nonchalant fortsätta som inget hänt och sprida smittan kommer få ödesstigna konsekvenser om några veckor. Jag tror stehårt på en lockdown som Spanien och Frankrike har. Men tills det sker handlar det om att ta ett eget ansvar och jag hoppas verkligen ni är vuxna nog att göra det. Om alla tar sitt ansvar i detta kommer det gå mycket fortare att få ett slut på mardrömmen.

LÄS MER: REA på utemöbler just nu – fynda utemöbler med rabatt

Nu till veckans REA fynd från 3 bästa butikerna. Det är rejäla rabatter just nu så passa på att fynda.

Veckans REA fynd – ELLOS

All lyxig inredning med rabatt just nu ovan hittar ni HÄR

SOFFADIREKT REA

All lyx inredning med REA pris ovan finns HÄR

Nu kan ni monster REA fynda nätets snyggaste inredning.

RABATT PÅ ROSA

All fantastisk rosa inredning med rabatt ovan finns HÄR

HOMEROOM REA

All inredning med REA pris ovan hittar ni HÄR

Det har blivit tuffare ekonomiskt för många i Corona krisen. Därför fortsätter jag Veckans REA fynd tipsa bäst jag kan. Så att ni kan få det fint hemma även med en liten budget. Det behöver inte vara dyrt för att det ska se lyxigt ut.

Hoppas ni alla får en mysig Påsk hemma och vädret ska tydligen bli super med sol :)

Stay safe!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.