diane bergerondiane bergeron kreativitet orgasm 6 275

diane bergeron kreativitet orgasm 4 275diane bergeron kreativitet orgasm 2 275

diane bergeron kreativitet orgasm 9 275diane bergeron kreativitet orgasm 3 275

diane bergeron kreativitet orgasm 8 275diane bergeron kreativitet orgasm 1 275

 

[hr]

Diane Bergeron

Detta fantastiska hem tillhör en av världens kändaste inredare Diane Bergeron. Hennes unika hem är som en spännande resa av djärva färgkombinationer. Detta är för mig en kreativ orgasm, att fullständigt ge sig hän och inte följa några som helst regler vad som är rätt och fel.

När det kommer till färg tycker jag vi i Sverige borde våga ta i mer och inte bry oss så mycket om vad grannen tycker. Vi lever trots allt i ett av världen mörkaste och kallaste hörn men ändå väljer de flesta att omge sig med grått svart och vitt.

Vi drömmer alla om resor till ljuset, färgerna och glädjen. Jag tror att resan börjar redan hemma i vardagsrummet, att våga förändra och vara kreativ utan att gå i samma spår som alla andra. Vem vet kanske till och med grannen gillar det :)

Ha en härlig dag!

LOVE M

diane bergeron kreativitet orgasm 7

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.