Jag har varit borta från Instagram väldigt länge. Helt enkelt för jag inte orkade med ännu en till social media kanal att vara aktiv på efter min far dött. Jag har känt mig allmänt orkeslös efter hans bortgång och att driva en större blogg är inte bara att ligga på latsidan och glida som många tror. Nej det är en jäkla massa jobb bakom kulisserna som inte syns och vissa dagar går inspirationen minst sagt på sparlåga. För mig kan social media ibland bli en inre stress, därför att det är en så ytlig fejkad värld utan substans många gånger.

Hursomhelst Istagram handlar om inspiration trots allt och det är det som jag vill förmedla med denna bloggen. Instagram har också blivit en viktig del för att synas bland allmänheten.

Jag kommer därför där att tipsa om bra butiker värda att besöka och lite lyxiga drömmar mitt i ett gråtrist vardagsland !

Här är Inredningsvis instagram inredning från veckan som gått !

Instagram Inredning

inredningsblogg göteborg

Letar ni julklappstips ? besök då Iems de har ALLT !

inredningstips

Alla de underbara inredningsdetaljerna ovan kommer från Iems vid Kaserntorget här i Göteborg. Har ni vägar förbi denna staden bara MÅSTE ni besöka dem. De har så mycket vackert att man blir kollrig och nästan lyrisk i inredarnerven :)

Bland annat hittade jag den alldeles fantastiska lyxiga kattmasken i guldfärg ovan. För mig med två katter och är the original Cat woman är den bara GILLA !

inredning i göteborg

Marmor mania och trenden fortsätter att dominera !

inredningsvis instagram

Jag letade efter blåvita krukor och hittade drömkrukan på Långedrag cafe & trädgård. Ett ställe jag varm rekommenderar er att besöka, mysig gemenskap och härlig inredning man inte ser överallt.

prydnadskuddar instagram

Senapsgult är hett i höst och denna kudden blev en riktig instahit hos mig :)

Kommer också från Iems vid Kaserntorget !

instagram inredningsvis

Detta är taget från en instagramanvändare vid namn @frida.christina Hon hade läst mitt blogginlägg i veckan om billiga mattor tips och köpte därför genast mattan som jag själv har från MIO. Jättekul och visst blev den fin mattan Claudia även hemma hos henne :)

Det är sånt som gör det värt att fortsätta blogga, att kunna inspirera folk att inreda lyxigt fast ändå billigt.

inredning göteborg

Instagram Inredning

Om ni gillat smakprovet ovan så gå in, se mer och följ Inredningsvis på instagram namnet är   @inredningsvis

 

Vad tycker ni om alla sociala medier idag ??

Ha en fin ny (instagram) vecka :)

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.