(Innehåller Hemtex annonslänkar)

Hej babes! Dags för lite badrum och lyxiga billiga badrumsartiklar. Jag har försummat kategorin badrum mitt i all sammetsmania på senaste tiden. Men jag är SÅ GLAD för alla fina ord och taggningar om mina inlägg om budgetlyxig sammet. Det kommer fler sammetsinlägg jag lovar haha. Det är även Fredag vilket betyder Fredagsmys och vad passar väl bättre än mysa i de lyxiga morgonrockar nedan?

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar i sammet för ett hem med WOW-känsla

Jag tipsar idag om lyxiga billiga badrumsartiklar från Hemtex och NI FÅR 15 % rabatt om ni anger koden Lyxa15 i kassan. BRA VA!

Billiga badrumsartiklar

Foto: @interiorwife

Badrumsartiklar ovan hittar ni uppifrån vänster: 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR

ÄNNU fler badrumsartiklar hittar ni HÄR

Hemtx bjuder på riktigt lyxiga snygga badrumsartiklar denna säsongen. Jag kan speciellt tipsa er som att spana in deras underbara blommiga serie Fiorenza som finns i allt från gardiner till morgonrock och små läckra  badrumsprylar i textil.

Här i Göteborg har hösten verkligen tagit över for real och det blåser och regnar om vartannat. Jag längtar tillbaka till härlig sommar och bohemian lazy days by the sea. Tills det händer igen väljer jag att krypa ner i ett väldoftande varmt bad med lavendel :)

OBS: Glöm INTE ange koden Lyxa15 när ni handlar produkter ovan så får ni 15 % rabatt :)

Happy hösthelg!

LOVE M

INREDNINGSVIS BUDGETLYX KÖPTIPS

 

 

Inredning ovan finns 1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR 7. HÄR 8. HÄR 9. HÄR 10. HÄR 11. HÄR 12. HÄR 13. HÄR 14. HÄR 15. HÄR 16. HÄR

Fler lyxiga sittpuffar hittar ni billigt  HÄR

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.