(Innehåller annonslänkar)

Hej babes! Dags för lite badrum och lyxiga billiga badrumsartiklar. Jag har försummat kategorin badrum mitt i all sammetsmania på senaste tiden. Men jag är SÅ GLAD för alla fina ord och taggningar om mina inlägg om budgetlyxig sammet. Det kommer fler sammetsinlägg jag lovar haha. Det är även Fredag vilket betyder Fredagsmys och vad passar väl bättre än mysa i de lyxiga morgonrockar nedan?

LÄS MER: INDUSTRIELL INREDNING – EN KOMPLETT STIL GUIDE

Jag tipsar idag om lyxiga billiga badrumsartiklar från Hemtex!

Billiga badrumsartiklar

Foto: @interiorwife

Badrumsartiklar ovan hittar ni HÄR

Hemtex bjuder på riktigt lyxiga snygga badrumsartiklar denna säsongen. Jag kan speciellt tipsa er som att spana in deras underbara blommiga serie Fiorenza som finns i allt från gardiner till morgonrock och små läckra  badrumsprylar i textil. De har även snygga nya mattor för ett snyggt badrumsgolv utan massa väta all over.

Här i Göteborg har hösten verkligen tagit över for real och det blåser och regnar om vartannat. Jag längtar tillbaka till härlig sommar och bohemian lazy days by the sea. Tills det händer igen väljer jag att krypa ner i ett väldoftande varmt bad med lavendel :)

Happy hösthelg!

LOVE M

Badrum shopping favoriter

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.