Jag kommer att starta en ny kategori kallad veckans budget inredning. Här kommer ni hitta de senaste fynden från alla kända butiker som har budget inredning. I julas handlade jag flera fina prylar på Rusta och insåg att de är stark konkurrens till budget jätten Ikea.

LÄS MER: 10 billiga sammetsstolar som ser lyxiga och dyra ut

Här följer veckans budget inredning noga utvald från Rusta som alltid har Rea :)

 

budget inredning

Budget inredning tips

Detta eleganta brickbordet Raji för endast 199 kr ( lilla bordet ) väljer jag ut till kungen av budget inredning just nu. Jag har själv köpt det och är mer än nöjd jag kan säga att det ser mycket dyrare ut än det faktiskt är :)   Ett riktigt megafynd helt enkelt.

INREDNINGSVIS KÖPTIPS

billiga stolar

Vacker classy spegel Poirot 99 kr och vit klappstol för Endast 49 kr den passar perfekt för oväntade middagsgäster vid bordet utan tillräckligt med vanliga stolar

LÄS MER: 6 billiga speglar online under 2000 spänn

billiga blommor

Många av oss måste till slut medge att vi har inte gröna fingrar trots tusen tappra försök. Då kommer fejkade blommor högst på önskelistan och visst ser de äkta ut ??? Konstgjorda blommorna Orkide.

För bara 69 kr får ni fint i vårfönstret och behöver inte vattna Någonsin…. hur skönt är inte det :)

budget inredningar

Läckert lila överkast Tanja 149 kr och passar till dubbelsäng.

billig inredning

URSÖTA våriga askar med fjärilar och Marockansk influerad lykta till vrakpriset 49 kr Det är verkligen billigare än billigast på Rusta :)

budget inredning 2

LÄS MER: 20 lyxiga sittpuffar för ett hem med WOW-faktor

Där har ni mina hetaste tips på budget inrredning denna veckan. Det jag gillar med Rusta är att alla grejer ofta ser dyrare ut än de är alltså inte osar dåligt billigt. Jag var en gång på Ullared och blev INTE impad kan jag säga det mesta såg trist och klasslöst ut. Nej jag har alltid haft det rätta ögat för att få det att se dyrt ut fast det är billigt.

Det har jag därför valt ut som motto på denna bloggen att alla ska ha råd att få det lyxigt till budgetpris på hemmaplan.

Innan Inredningsvis läste jag jämt många inredningstidningar men slogs av hur DYRT allt är som de visar upp. Vilka i Sverige har egentligen råd att köpa det ??? inte den stora massan iaf och därför kom jag på att jag vill sprida budskapet via denna bloggen hur man kan få det lika fint som i flashiga magasin fast med budget inredning.

Vad gillar ni budget inredning eller dyra designerprylar ??

Ha en fin dag :)

LOVE M

INREDNINGSVIS SHOP

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

6 Comments

  1. För mig som jobbar på Rusta är det kul att se att fler gillar våra grejor! :)

  2. Karin Stjärnkvist Reply

    Jag tycker det är bra med alternativ till de dyra design-grejerna! Tar tacksamt emot tips!

  3. Känns som den skulle ha kommit från Persien eller annan orientaliskt land =).. jag är en designmänniska iaf! Dansk stilrenhet ska det helst vara <3 blandat med lite Italienskt. Svensson i Lammhult är riktigt niciga ställe att "fynda" vackra ting i *S*. Känns som om man är mer unik även om ens personliga stil i sig är unik. Det enda jag har i budget är 2 stora "malm"byrån + en svart liten träbord fr IKEA…annars är det mycket design som man har fått, ärvt och investerat i hemma hos moi ^^…

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.