Veckans bästa rea fynd från 4 kända butiker

Veckans bästa REA fynd från 4 kända butiker

Det första SOMMARDAGEN har varit här i Göteborg! Inget slår den känslan när värmen drar in över att land som vart kallt och mörkt så länge. Det kändes som hela Göteborg var ute i sommarvärmen idag. Det stod även på löpet att Corona kurvan i Göteborg har plattas till rejält. Positiva saker efter så mycket negativt under lång tid. Jag som haft grav ångest att smittas kunde äntligen slappna av och andas vid havet. Försommaren i Sverige är verkligen magisk på alla vis. Eftersom det inte går att resa nu på ett bra tag så blir det en sommar i Sverige. Mysiga besök till öpärlor i Bohuslän och långa cykelturer, blir det för min del. Eftersom sommaren ute i södra Europa är så OTROLIGT varm, är sommar i Sverige riktigt lovande.

Idag tipsar jag om veckans bästa REA fynd från de bästa butikerna just nu. Jotex har tex rabatt just nu på alla deras möbler.

OUTLET REA UPP TILL 60 % RABATT

Alla ursnygga möbler ovan hittar ni på REA HÄR

SOFFADIREKT OUTLET MEGA REA

Alla möbler på outlet REA ovan hittar ni HÄR

MITT PERSONLIGA TIPS: Den mattan i viskos ovan har jag själv och jag bara MÅSTE tipsa alla om hur bra den är. Den är INTE som andra viskosmattor, utan är tålig och hållbar. Jag rekommenderar den STARKT den är dessutom sjukt snygg, speciellt den rosa viskosmattan.

RABATT PÅ ALLA JOTEX MÖBLER

Ni hittar alla Jotex möbler med rabatt ovan HÄR

Jotex är i särklass den mest populära inredningsbutiken online. Trendig ung inredning och just nu kan ni fynda med rabatt på hela deras möbelsortiment.

Utemöbler med rabatt ovan hittar ni HÄR

Eftersom det är rabatt på ALLA JOtex möbler just nu, så gäller det även på utemöblerna. Skynda fynda!

REA PÅ LYXIGA MATMÖBLER – HOMEROOM

Alla matgrupper med REA pris ovan hittar ni HÄR

Just nu kan ni megafynda lyxiga matgrupper hos Homeroom. Jag lovar ni kommer hitta just er dröm matgrupp då utbudet är stort och bra.

REA NEWPORT UTEMÖBLER

Alla utemöbler ovan hittar med REA pris ni HÄR

Just nu är det rabatt på alla Newports lyxiga utemöbler. Deras möbler är i särklass snygga och passar överallt där man vill få in en känsla av flärd och Hamptons.

Igår var jag ute vid havet på kvällen och det var ljuvligt sitta där se på solnedgången när det äntligen blåste varma vindar. Vi behöver lugna ner våra nervsystem efter blivit sönderpumpade av negativa nyheter under lång tid. Jag har själv haft svår ångest då jag lider av luftvägsproblem. Men sedan det blivit varmare och jag kan vistas vid havet blir jag markant lugnare. Vi behöver naturen där vi härstammar från, inte bara betong i staden. Så se till att hämta kraft allt ni kan i sommar vid hav och skog.

Det blir en sommar i Sverige!

LOVE M

    • thank you SO much dear :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Maria Ljungström

Maria Ljungström är grundare och skribent på Inredningsvis.se Hon är expert på inredning och har jobbat som homestylist med en gedigen bakgrund inom inredning. Maria gillar att tipsa hur man kan få det fint och lyxigt hemma billigt. Hon har med Inredningsvis medverkat i flera kända media som Expressen, DN, samt skrivit åt GP Bostad.

Senaste inläggen

Annonsering

Vill ni synas på Inredningsvis? Kontakta info@inredningsvis.se för reklamsamarbeten

Inredningsvis i media

Följ Inredningsvis

Om inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

info@inredningsvis.se

Alla rättigheter reserverade - Copyright 2024