fbpx

Veckans bästa REA fynd från 3 bästa butiker

Solen sken så skönt i Fredags, men sen gick den i moln hela helgen. Det är så typiskt för alla med vanliga jobb som ser fram mot helgen, så blir det istället regn. Jaja det är bara att hoppas på att denna sommar inte blir regnsommar, med tanke på inga utomlandsresor. På tal om resor och det där med att Sverige blivit portade i Europa. Jag fattar inte att många överhuvudtaget funderar på att resa mitt i en dödlig pandemi. Menar hur jäkla dum och ansvarslös får man bli? ALLA ska ta ansvar för vad som pågår just nu. Fokusera på att få ner dödligheten inte på att resa och sprida runt ännu mer virus. Folk agerar så själviskt i denna krisen, det gör mig förbannad. Om jag bara ska säga en sak denna sommar så är det STAY AT HOME!

NU! till inredning och denna veckans bästa REA fynd från de 3 bästa butikerna.

JOTEX – RABATT PÅ ALLA DERAS MÖBLER

Ni kommer till Jotex REA HÄR

Om ni nån gång kunnat fynda lyxig inredning billigt så är det denna veckan. Jotex har nämligen sänkt priset på ALL deras fina inredning.

RABATT JOTEX MATTOR

Jotex mattor med rabatt ovan finns HÄR

NEWPORT – UPP TILL 70 % RABATT

Newport outlet REA kommer ni till HÄR

Newport har just nu outlet REA på lyxig inredning. Här kan ni fynda dyra exklusiva möbler med upp till 70 % rabatt just nu.

RABATT PÅ LYX UTEMÖBLER

Utemöbler med rabatt ovan finns HÄR

SOFFADIREKT – RABATT MATGRUPPER

Matmöbler ovan finns HÄR

Stor REA på lyxiga matgrupper hos Soffadirekt just nu. Här kan ni fynda de trendiga matmöblerna so Instagram hemmen har.

RABATT PÅ TRENDIGA SOFFBORD

Alla bord ovan hittar ni HÄR

Möbler i trä och naturmaterial är hetare än hetast 2020! Just nu är det rabatt på de soffbord som är allra trendigast just nu.

Vi hoppas alla på att Corona går ner radikalt nu på sommaren när alla kommer att vara ute. Det jag har känt på senare tid är att jag är mycket mer tacksam nu för små saker än tidigare. Som att sitta och njuta av en god måltid i solen, det ser jag nu som en stor gåva. Jag tror Corona krisen är ett wakeup call för alla. Att vi inte bara kan rusa bort livet, utan stanna upp i nuet och bara vara här. Jag hoppas att ni gillat de REA fynd jag tipsat om denna gång.

Ha en kanon vecka och stay safe!

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis