Jag har ju vart i Spanien ett bra tag som många nog märkt på Instagram. Faktum är att jag börjar känna mer hemma där än här, speciellt när det kommer till klimatet. Menar ena dagen låg jag i ljuvlig värme och solade i paradiset i 29 grader. Medan två dagar senare kastades jag hem till ett iskallt Göteborg. Nä detta med kyla och mörker är verkligen inte min grej och jag planerar därför att flytta till Marbella under lång tid nästa år. Att jag kom hem beror på att jag har två katter annars hade jag fasen stannat i Spanien hela vintern.

Nu till nåt värmande och det är Veckans bästa inredningsfynd där ni denna gång kan fynda riktigt snygg och lyxig belysning.

Confident Living – Stor REA på Design märken & belysning

Just nu kan ni fynda massa lyxiga lampir som de ovan! Lampan längst ner till vänster har Åsa Ingrosso vart med och designat, bara en sån sak :)

Fynda Ferm Living

Fynda Ferm inredning med 20 % rabatt HÄR

Rabatt på Rowico

Möbler med 20 % rabatt ovan finns HÄR

Ellos – 20 % rabatt på mattor

Mattor ovan med rabatt finns HÄR HÄR HÄR och HÄR

Nu kan ni hotta upp golven där hemma med lyxiga mattor med hela 20 % rabatt just nu!

Matta med rabatt ovan HÄR

Homeroom – upp till 30 % rabatt på möbler

Ni hittar alla trendiga möbler med rabatt ovan HÄR

Ni hittar matgrupp ovan HÄR

Hur snygg matgrupp? Just nu med 20 % rabatt :)

Rabatt på förvaring & hyllor

Ni hittar bänkar ovan HÄR HÄR och HÄR

Ursnygga TV-bänkar i rustik stil! Nu med upp till 25 % rabatt.

Hylla med rabatt ovan HÄR

Som ni ser finns det många fynd att göra just nu inom inredning. Jag hoppas att ni gillat denna veckans inredningsfynd jag letat fram. OCH årets största REA närmar sig även med Stormsteg BLACK FRIDAY! jejjjj! Nåt att se fram emot i kylan och snålblåsten iallafall :)

Sommar forever tack!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.