(Innehåller Ellos Jotex Soffadirekt annonslänkar)

Jag har vart så jääääääla sjuk! Jag trodde fasen det va Corona virus jag drabbats av. Ni vet när man hostar sådär jävla mycket på natten man kräks och får sitta rakt upp för att andas. MEN jag överlevde och efter det helvetet är jag nu fan så trött på denna eviga kyla och vinter att jag nu drar. Jag åker till Barcelona nästa vecka och gissa om jag räknar dagarna. Jag ska fasen njuta av varje varm stund jag är där så jag kan rusta mig för Antarktis hemma sen igen haha.

LÄS MER: Hetaste inredningstrender 2020 – dessa möbler & färger gäller nu

NU! en ny kategori jag härmed drar igång som jag valt att kalla ”Veckans 10 trendiga inredningsfynd” Här presenterar jag de absolut bästa rabattfynden varje vecka. Denna veckan tipsar jag bla. om några riktiga favoriter bland Instagramhemmen Notera att det är HELA 20 % rabatt på ALLA dessa varor nu….Enjoy!

Trendiga inredningsfynd

Gardiner med 20 % rabatt ovan finns HÄR

Den superstarka vårsolen kommer snart och då är den extra bra med tjocka mörka sammetsgardiner. Jag tipsar om att köra lager på lager med gardiner, för en lyxig elegant hotellkänsla.

Rutmattan med rabatt ovan HÄR

Kanske den mest fotade mattan i alla tider. I alla fall den absolut trendigaste på Instagram i Instagram hemmen.

Rund spegel ovan med 20 % rabatt nu finns HÄR

Det samma gäller den runda spegeln, supertrendig på Instagram och håller stilen även i år.

Snygg stilren stol med 20 % rabatt nu HÄR

Exklusiv skärmvägg ovan med rabatt HÄR

En skärmvägg som den ovan är perfekt i lilla lägenheten med 1 rum. Passar perfekt att skärma av tex sovalkoven och sängen med.

Lyxig sammetsbänk med förvaring inuti ovan finns med rabatt HÄR

Urtrendig spegelkub ovan med 20 % rabatt HÄR

Ryamatta ovan finns HÄR

Rejält billigt zebra påslakan ovan HÄR

Lyxigt sammetsöverkast med rabatt HÄR

LÄS MER: Årets snyggaste inredningsnyheter med REA pris just nu

Har ni tänkt på när man vart sjuk att man ser saker ur nytt perspektiv efter. Nästan som en nära döden upplevelse och man inser hur jäkla skört livet är på riktigt. Vi äger inte en minut i våra liv utan vi har det till låns, det sa alltid min far. Han hade rätt och därför reser jag så mycket jag kan nu när jag har pengar. Vissa bara sparar och sparar pengar. Till vadå? Det är löjligt man kan ju fasen vara död nästa vecka vad ska då alla miljoner på banken vara bra till? Nej mitt råd till alla är LEV NU fånga dagen och ta vara på varenda dyrbar minut, allt kan ändras på en sekund.

Hoppas ni gillat min nya trendiga inredningsfynd kategori och fler fyndiga tips kommer snart det vet ni :)

Lev nu inte sen!

LOVE M

REA PÅ SAMMETSINREDNING

ALL SAMMETSINREDNING MED REA HITTAR NI HÄR

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

1 Comment

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.