(Innehåller Jotex & Ellos annonslänkar)

De slår mig alltid när jag letar efter bra produkter till bloggen hur många otroliga inredningsfynd det finns till låga priser. Inredning som ser dyr ut men som ändå är jättebillig. Det är det jag gillar med att blogga om inredning, att sprida budskapet om hur man kan få ett hem lyxigt utan det behöver vara dyrt. Många skriver varje dag och säger de har kass ställt och frågar vart de kan köpa billig inredning. Detta har jag såklart snappat upp och har därför flera nya kategorier detta år som spinner på just budgetlyxig inredning.

LÄS MER: INREDNINGstrender 2021 – 10 HETASTE största I ÅR

Idag tipsar jag om 10 inredningsfynd under 1000 kr och denna gången är det riktigt snygga bord.

Inredningsfynd

Svart sidobord ovan finns HÄR

Nyheter som trendar

Små smidiga bord ovan finns HÄR och HÄR

Bord ovan finns HÄR

Bord ovan finns HÄR

Lite över tusen kr men jag va tvungen ta med detta dödens snygga bord i marmor.

Vitt bord ovan HÄR

Grymt billig skrivbord hittar ni HÄR

Silverbord ovan finns HÄR

Foto: @homebymartina

Runt bord ovan hittar ni HÄR

Som ni ser ovan i rummet gör sig detta lilla runda bord även perfekt som sängbord.

Bord ovan hittar ni HÄR

Detta sjukt snygga bord i mässing har jag själv hemma just nu och ni ser det hos mig nedan. Jag är SÅ nöjd och billigare bord kan ni knappast hitta :)

Hemma hos fröken Inredningsvis :)

LÄS MER: 15 billiga sammetsstolar med lyxig WOW-känsla

Som ni ser hemma hos mig så ser det billiga bordet hur lyxigt som helst ut. jaag köpte bordet inför en styling jag gjorde för en tidning, bla annat. Grejen är att inget av inredningen jag köpte till plåtningen var dyrt. MEN allt såg väldigt fancy och exklusivt ut på bild sen. Allt handlar om hur man arrangerar detaljer och textilier runt omkring möblerna.

Ha en go helg nu :)

LOVE M

REA FYND SHOP

Soffadirekt
12 495 SEK14 995 SEK
Soffadirekt
10 995 SEK15 995 SEK
Ellos
1 759 SEK2 199 SEK
Ellos
2 159 SEK2 699 SEK
Nordic Nest
6.295 SEK8.395 SEK
Nordic Nest
5.199 SEK6.599 SEK
Ellos
3 299 SEK
Ellos
799 SEK999 SEK -20%
Soffadirekt
7495 SEK10 575 SEK
Soffadirekt
1995 SEK2995 SEK
Soffadirekt
3195 SEK3795 SEK
Soffadirekt
2795 SEK4395 SEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

2 Comments

  1. Tack för ett perfekt inlägg ???? Är på gång och ska flytta och letar inspiration på inredning och jag har nu hittat det bord jag vill ha

    • men åhhhhh vad glad jag blir att höra det :) snart kommer nya inlägg om inredningsfynd so stay tuned :) ha en fin helg Kram Maria

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.