Inredningsvis veckan som gått i bilder

Tänkte visa min vecka i bilder då den har varit färgrik. Ni får ursäkta den sjukt dåliga mobil-foto-kvaliteten ibland då det var kass ljus inne på hotellet :)

IMG_3789

Min sovrumsmakeover blev MEGASUCCE och TACK alla fina för så mycket cred det gör det värt att fortsätta inspirera :)

Medan katten Brorsan skiter i det…… han vill ha mat!

Besök på Dorsia i Göteborg där ni hittar denna MAKALÖST vackra skapelse klänning ala Marie Antoinette. Den är skapas av en konststudent som fått sitt verk placerad på allra bästa ställe i Dorsias salong. Jag kände att jag ville hoppa i den klänningen och vara drottning för en dag :)

After noon tea på vackra hotell Dorsia med min UNDERBARA vän Barbro som jobbar med Alexanderteknik. Har ni ont i ryggen bara MÅSTE ni besöka henne här i Göteborg här hittar ni henne på denna adress alexandertechnique.se

Dorsias miljö är bortom magiskt och man vill aldrig lämna deras makalöst vackra färgstarka hotell :)

Mitt i gråaste Vasastan hittade jag detta träd där någon hängt vackra färgstarka hjärtan med små budskap. En sådan vacker kontrast i vardagen och metaforiskt som att bakom mörker finns ljus,hopp och färg, det gäller bara se det :)

inredningsblogg

OCH mina två kissar såg snöflingor och blev i hypnos haha :)

Hur har er vecka varit ??

LOVE M

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.