Tänkte visa min vecka i bilder då den har varit färgrik. Ni får ursäkta den sjukt dåliga mobil-foto-kvaliteten ibland då det var kass ljus inne på hotellet :)

IMG_3789

Min sovrumsmakeover blev MEGASUCCE och TACK alla fina för så mycket cred det gör det värt att fortsätta inspirera :)

Medan katten Brorsan skiter i det…… han vill ha mat!

Besök på Dorsia i Göteborg där ni hittar denna MAKALÖST vackra skapelse klänning ala Marie Antoinette. Den är skapas av en konststudent som fått sitt verk placerad på allra bästa ställe i Dorsias salong. Jag kände att jag ville hoppa i den klänningen och vara drottning för en dag :)

After noon tea på vackra hotell Dorsia med min UNDERBARA vän Barbro som jobbar med Alexanderteknik. Har ni ont i ryggen bara MÅSTE ni besöka henne här i Göteborg här hittar ni henne på denna adress alexandertechnique.se

Dorsias miljö är bortom magiskt och man vill aldrig lämna deras makalöst vackra färgstarka hotell :)

Mitt i gråaste Vasastan hittade jag detta träd där någon hängt vackra färgstarka hjärtan med små budskap. En sådan vacker kontrast i vardagen och metaforiskt som att bakom mörker finns ljus,hopp och färg, det gäller bara se det :)

inredningsblogg

OCH mina två kissar såg snöflingor och blev i hypnos haha :)

Hur har er vecka varit ??

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.