(I samarbete med juliusberg.se)

Har ni en grå trist arbetsplats med dålig luft? Då är växtuthyrning en smart idé och något ni borde fundera på. Gröna växter är just nu extremt trendigt i inredningsvärlden. Men det inte alla vet är att gröna växter även styr hela vår planets ekosystem. Utan gröna växter i naturen skulle jorden snabbt gå under och vi med den. Gröna växter renar luften och placerar man flera växter i ett rum höjs syrenivån markant. På många arbetsplatser är luften urkass, torr och många får allergi och blir förlamande trötta av syrebrist.

Då är att anlita ett företag som sysslar med växtuthyrning den bästa lösningen. Ett företag i Stockholm som gör just detta är Juliusberg. De levererar gröna växter till alla arbetsplatser vilket inte bara ger bättre luft, utan även ger en mycket snyggare arbetsplats.

Växtuthyrning

Gröna växter på jobbet ger inte bara ett snyggare intryck det ger mycket bättre inomhusluft också.

Att ha en stor växtvägg är poppis på många arbetsplatser i storstäderna.

Växtväggen är inte bara snygg den förbättrar även inomhusmiljön radikalt. En av de viktigaste funktionerna som en grön vägg står för är luftförbättringen. En växtvägg inomhus binder damm och kvalster och bryter ner det till näring, växtväggen renar och återfuktar luften, vilket är en viktig funktion i en vanligtvis rejält torr kontorsluft. Det vi upplever som dålig luft är ofta luft med en hög halt av koldioxid. Växtväggar inomhus producerar syre samtidigt som de binder koldioxiden.

Läs mer om växtväggarna HÄR

Ge liv åt tomma väggar eller mörka hörn med en växt samtidigt som ni förbättrar luftkvalitén. Med växtinredning kan ni skapa en fantastisk förnyelse och göra kontorsmiljön mer attraktiv

Låt de gröna växterna bli en del av inomhusklimatet på ett snyggt stilrent sätt.

Företaget juliusberg.se erbjuder växtuthyrning i hela Stockholmsområdet. Juliusberg satsar på miljövänlighet hela vägen från uthyrningens början till slut. De anställda på Juliusberg tar sällan bilen när de ska hjälpa kunder. För att vara helt miljövänliga åker de kollektivt med växterna till kunderna. Tar de bil så använder de sk. biogasbilar som är hundra procent miljövänliga. Juliusberg säger att de erbjuder marknadens bästa hyres- och skötselavtal på växter och växtinredning.

Vill man som företag hyra gröna växter kontaktar man Juliusberg och får sedan en sk. växtinredare. Ihop med växtinredaren görs en plan upp hur växterna ska placeras på företaget. När det kommer till att hyra växtväggar så har Juliusberg marknadens bästa pris. Detta är möjligt genom att de har tagit bort alla mellanhänder. Juliusberg bygger själva växtväggarna i egen verkstad och genom direktimport pressar de priserna på växtväggens alla komponenter. Alla tekniska lösningar bygger på att tekniken skall vara i topp med det bäst priset. Juliusberg hyr ut förutom gröna växter även ut akvarium samt säljer fruktkorgar till jobbet.

Juliusberg skräddarsyr alltid alla lösningar efter varje kunds behov och förutsättningar. För att säkerställa den bästa kvalitén på företagsväxterna importeras de direkt från ledande leverantörer i Holland.

Jag som brinner för att vara miljövänlig och ecorätt tycker detta företag är helt rätt ute på alla sätt och vis. Jag menar att tom åka kollektivt för miljön som företag, är verkligen tumme upp och ett föredöme för många lata bilister och  miljöbovar därute. Jag anser även att gröna växter är så mycket mer än bara ”trendigt” de räddar hela planeten och håller oss levande.

Fram för grönt på jobbet!

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

3 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.