fbpx

Restips boende – Vårt reseboende i Malaga

Hola dags för boende och restips från den lilla Spanska kulturpärlan till stad Malaga enjoy …..

Restips

restips spanien

En underbar entre hade vårt boende i Malaga med Spanskt stengolv som svalkar skönt i sommarhettan.

malaga

Stengolv och marmor ser man mycket av i Spanien och ger en lyxig känsla samt svalkar under heta sommardagar.

malaga

inredningsblogg2

Mitt söta lilla badrum på andra våningen med IKEAS tvättställ Lillången…kändes som hemma :)

malaga

malaga

Restips

Så var jag då tillbaka från en minst sagt kontrastfylld resa i Malaga. Det är vinter även i Spanien och vädret kan vara skiftande där i Januari, några dagar var grå andra varma, sköna och soliga. Jag börjar med att berätta om vårt semesterboende på plats…

Vi bodde i en mysig nästan nybyggd tvårumslägenhet på Jinetes-17 mitt i Malaga centrum. Lägenheten bestod av nedre plan med kök,sov och TV-rum samt ett jättefint lantligt litet sovrum på övre plan. Badrummet på nedre plan var vackert och  typiskt spanskt, helkaklat i marmor i olika nyanser. Köket var modernt,stort och välutrustat med bla. tvättmaskin.

Själv bodde jag i det vackra lilla sovrummet på övervåningen, det som slog mig var att både sängen och badrumsinredningen där var från IKEA. Speciellt glad blev jag över att få se Lillången tvättställ i mitt söta lilla lantliga badrum. IKEA har verkligen tagit sig in i allas hem, även i länderna kring medelhavet…kul:) På övre plan fanns även en terass med två solstolar för lata dagar i solen om sommaren.

Vårt boende rekommenderas till alla som vill ha en egen lägenhet med bästa utgångsläge för att upptäcka allt Malaga har att erbjuda turister.

Mer om vårt boende på Jinetes-17 kan ni läsa här.

LOVE M

Få rabatter och de senaste inläggen med de hetaste inredningstrenderna

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis