(I samarbete med Städbutiken.se)

Snart är det våååårrr! Det känns redan i luften här i Göteborg att våren är på G. Vi har aldrig haft nån riktig vinter med kyla och snö i år. Jag tycker det är riktigt skönt då jag avskyr kyla och vinter. Nåt annat som kan vara skönt är att städa ut julen. När det blir ljusare kan en rejäl stor vårstädning vara det bästa. Det som krävs vid en rejäl storstädning är en riktigt bra städmaskin och proffsig städutrustning. Det absolut viktigaste för mig är en bra dammsugare. Jag har själv haft SÅ många dåliga dammsugare i min dag att jag lärt mig vikten av att ha en riktig en med bra sugkraft.

Idag tipsar jag om en bra butik online vid namn Städbutiken som har många proffsiga dammsugare och städutrustning.

Hur snygg rosa dammsugare? Bara för man städar kan man lika väl göra det med stil :)

Kraftfulla städmaskiner ovan hittar ni HÄR

Hos Städbutiken hittar ni allt som krävs för en rejäl vårstäd därhemma. De har alla upptänkliga städmaskiner både för privat och offentligt bruk. Några är matttvätt maskiner, dammsugare, våtdammsugare, ångtvätt och många fler. De har även ett stort sortiment av smart städutrustning som underlättar städ både hemma och på arbetsplatsen.

OCH det bästa är att Städbutiken just nu har stor utförsäljning av massor av städutrustning. Fynda massa smarta städartiklar till rejält rabattpris. Perfekt nu inför ljusare tider och att lagra upp för att städa ett helt år framåt. Låt 2020 bli ett rent år på alla sätt möjligt och allt börjar med en riktigt bra dammsugare :)

Kepp it clean!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.