Detta här är bara helt UNDERBART ! Jag inte bara gillar Sarah Jessica Parker  jag avgudar henne och hur många varv jag sett SATC i repris ska vi inte gå in på. Nu gör hon oväntat ett samarbete med Ellos där hon presenterar ett basic avslappnat vårmode.

Det handlar om tidlös stil, det handlar om vårmode men framför allt det handlar om möte med ikonen SJP i metropolen som vi aldrig tröttnar på ….New York!

Vårmode

mode ellos

vårmode jeans

ellos new york

mode inspiration

vårmode tips

Vårmode

Jag blir så jäkla glad av denna Ellos reklam att det spritter av vår i hela kroppen. Blått och vitt funkar också i alla väder, då det är en sådan classy kombination. Det hade jag aldrig trott att en sådan megakänd fashion icon skulle samarbeta med ett på världskartan litet Svenskt företag.

Hoppas ni blev inspirerade att göra lite vår shopping online i helgen nu :)

Jag blev iaf inspirerad av min stora idol SJP och en dag ska jag också möta New York, staden där alla stora drömmar föds.

Fashion is passion!

PUSS/

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

5 Comments

 1. Jag tycker det är så roligt att J Parker är deras frontmodell i denna vårkampanj!
  Ellos har jobbat bra i varumärkesbyggande senaste tiden tycker jag!

  Heja Ellos!

  Kram fina du!

  Stoffizen

  • Haloj! vad bra du skrev för jag hitta inte din senaste blogg :) Visst är SJP bara helt FAB och så jäkla bra smak har hon med. Krammmm

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.