fbpx

Vårmode – Ellos + Sarah Jessica Parker = VÅR

Detta här är bara helt UNDERBART ! Jag inte bara gillar Sarah Jessica Parker  jag avgudar henne och hur många varv jag sett SATC i repris ska vi inte gå in på. Nu gör hon oväntat ett samarbete med Ellos där hon presenterar ett basic avslappnat vårmode.

Det handlar om tidlös stil, det handlar om vårmode men framför allt det handlar om möte med ikonen SJP i metropolen som vi aldrig tröttnar på ….New York!

Vårmode

mode ellos

vårmode jeans

ellos new york

mode inspiration

vårmode tips

Vårmode

Jag blir så jäkla glad av denna Ellos reklam att det spritter av vår i hela kroppen. Blått och vitt funkar också i alla väder, då det är en sådan classy kombination. Det hade jag aldrig trott att en sådan megakänd fashion icon skulle samarbeta med ett på världskartan litet Svenskt företag.

Hoppas ni blev inspirerade att göra lite vår shopping online i helgen nu :)

Jag blev iaf inspirerad av min stora idol SJP och en dag ska jag också möta New York, staden där alla stora drömmar föds.

Fashion is passion!

PUSS/

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

COSORI AIRFRYER

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis