(I samarbete med I-invest.se )

Hösten drog i brutalt snabbt i år efter en helg med medelhavsvärme. Det är lite sorgligt med sommarens sista dagar, man vet vad som väntar vädermässigt. Då gäller det att värma upp hemmet och göra det mysigt inomhus, så man är redo för den lååånga vintern. Ett bra sätt att göra detta på är att investera i en värmande kamin. Jag menar vad är mysigare än skenet från en öppen eld? Men alla kan dock inte ha riktiga kaminer hemma, då finns det snygga alternativ inom skorstensfri braskamin kategorin.

Idag tipsar jag om ett företag som är specialister på att värma upp och mysa till det hemma. De heter i-invest.se och här visar jag upp ett urval ur deras sortiment av exklusiv gasolkaminer.

Är kaminen Provence Sveriges vackraste gasolkamin? Den är iaf ett riktigt smycke i alla rum oavsett vart den placeras. Den finns i mattsvart som på bilden ovan, men även i andra färger.

Provence är en rejäl gasolkamin tillverkad i gjutjärn & gjuten aluminium, med sitt eleganta utseende så har den en förmåga att verkligen försköna den plats den placeras på. Se fler färger än svart HÄR

Att ha en gasolkamin i köket ger genast en varm och ombonad känsla.

Gasolkaminen Provence passar lika bra i uterummet som inomhus.

Företaget i-invest.se är mästare på att värma upp oavsett det är ute eller inne. De har ett väl utvalt sortiment av gasolprodukter för innebruk men även för friluftslivet. Deras kändaste spisar är Provence och Manhattan, vilka är kända för sin kvalité och stilrena design.  En skorstensfri braskamin passar praktiskt taget in vartsomhelst i hemmet. Den ger genast en värmande mysfaktor och inger en lyxig känsla till rummet. Så vill ni inte ha det kallat och ruggigt i vinter, då ska absolut investera i en av i-invests snygga gasolkaminer.

Ni hittar alla återförsäljare till i-invest.se HÄR

Fram för en varm vinter!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.