inredningsblogg

inredningstips

Någon mer än mig som vill ha VÅÅÅRRRR???

Jag älskar alla nyheter så här inför vårssäsongen och vad är mer vår än Chanels ’Le Vernis’ nagellack, denna säsong i nya heta, härliga rosa toner. Det som är bra med Chanels nagellack (förutom att det är bäst:) är att det är sk.5-free. Det betyder att det är fritt från onödiga kemikalier och gifter som förstör både oss och moder jord. Ett tips om ni är miljömedvetna är att ni kollar att smink är 5-free innan ni köper det :)

Vad ger er vårfjärilar i magen???

Ha en kanondag!

LOVE M

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

25 Comments

 1. Vad glad jag blev för din fina kommentar! Jag älskar inredning och din blogg är helt i min smak. Har börjat följa dig också! Ha en trevlig dag. Kram på dig

 2. Jo det vill jag :)
  Det gjorde ingenting om våren kom nu! På en gång!
  Underbara färger!
  Ha en fin dag.
  Kram kram
  Jessica

 3. Beautiful and inspiring colours. Chanel is one of my favourite brands. I will check it out one of these days,

 4. Hi Maria! Love them and I want them too! As well as some spring, thic cold bothers me!!:) Kisses dear!!:*

  • maria Reply

   YES I totally agree with the cold thing:) we want sun and spring in the air NOWW:) LOVE Dear

 5. Hej! Sv: Vad kul att du hittade in till mig=) Tack! Jag har bloglovin, ska vi göra ett bloglovinbyte? Min ikon finns till höger på bloggen, bara å klicka=) Tack detsamma! Super fin blogg du med! Jag älskar Chanel! Deras läppstift och gloss är underbara=) Ha en fortsatt fin kväll! Kram!

  • maria Reply

   Tack söt för så fina ord på bloggen:) klart jag ska följa dig och ha en skön dag:) LOVE

 6. Jaaa! :) Jeg vil ha vår! :) Nydelige farger :)

  Håper du får en superduper kveld.
  Klemmer fra Lite hi

 7. Heisann!
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
  Liker godt bloggen din.
  Jeg er veldig klar for vår og blomster er viktig for meg :)
  Klem,Anette

 8. Godmorgon =)
  Tusen tack för din fina kommentar på bloggen. Glad jag blir!
  Sparar din härligt inspirerande blogg och kommer tillbaka.
  Ha en härlig dag!
  Kram

 9. Ja oja vad man längtar efter sol och värme nu! :)

  Å tack för så fiiina rader hos mig! Det glädjer mig :)) Jag är så grymt dålig på att marknadsföra mig i bloggvärlden! Så nån gång borde jag kanske sätta mig ner och fixa både bloglovin, twitter och allt vad det heter!! ;)

  Ha en fin alla hjärtans! :)

 10. Åh jag längtar extemt mycket efter våren, mestadels för att alla mina jackor får komma fram då. Jag saknar min Burberryjacka som är underbar men för kall för vintern :(

  Kram
  Stoffe

 11. Vilken fin blogg du har, hittade hit via Stoffe :)
  Chanel är min absoluta favorit när det gäller allt från hudvård,parfym, make-up till nagellack :)
  Jag använder i stort sett inget annat än Chanel-produkter och är aldrig missnöjd
  Underbara vårfärger även om jag tror att det coralfärgade lacket lätt blir mesigt på.

  Kram Inredningshjälpen/Anette

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.