fbpx

Vår resa ala instagram inspiration

Jag tackar ödmjukast för alla fina ord om det förra inlägget :) Jag fortsätter att ge er vår resa med bilder som säger så mycket mer än ord. Det blir helt enkelt en mega-insta-inspiration med Best of vår resa genom vackra Europa……enjoy :)

Amsterdam

Vi startade med att mellanlanda och besöka coola Amsterdam, staden med udda hus, tulpaner och sexshoppar i varje hörn :)

Nice1

Vi nådde sedan vårt huvudmål, magiska Nice med vyer som hämtade direkt ur en James Bond film. Ska ni någon gång besöka Frankrike så besök denna underbara stad, annars har ni missat mycket av det franska enligt mig. Jag åt för första gången en chokladmacaron i Nice och det var en gastronomisk orgasm, ingen stad kan mäta sig med Nice råvaror och kvalitet på mat.

Ventimiglia

På min födelsedag tog vi tåget till Italien och hamnade i en mysig liten bergsby med en härlig havssträcka, vädret var varmt och badvänligt. Viva Italiaaaa!

Monaco

Resan avslutades med ett besök i fashionabla Monaco, där miljonärerna duggar tätt i kapp med heta sportbilar. Utsiktsplatsen högt ovanför Monaco rekommenderas, vyerna är breath taking. Notera macaronen ala McDonalds…only on the French Riviera :)

[hr]

Jag hoppas att ni är nöjda med mitt resealbum och att ni fått inspiration att resa till Frankrike, tro mig ni kommer inte ångra er :) Har ni instagram inspiration ni vill dela med er av, ge mig era bilder så fixar jag det :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

casino utan svensk licens med snabba uttag

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis