Jag måste medge att jag är en tvättäkta citatnarkoman. Jag älskar citat i alla former och jag personifierar mig även ofta i varje citat. Något som blivit väldigt populärt de senare åren är väggdekor med citat på väggarna hemma.

Att pynta sina väggar med egna citat ger helt enkelt hemmet en unik personlig prägel. Kolla på bilder under så ser ni vad jag menar…

LÄS MER: 10 sammetsmöbler för ett lyxigt hem med WOW-känsla

Väggdekor: Citat

Varför inte köra personliga citat på väggen hemma ? garanterat unik och ingen annan lik :)

inredningstips

soffgrupp

dekor

Väggdekor

LÄS MER: 6 billiga sänggavlar för ett lyxigt sexigt sovrum

Jag har hittat en butik på nätet vid namn Dekortorget om säljer allt inom väggdekor. På deras sida hittar man allt från urgulliga barntapeter till personligt utformade väggbilder. Dekortorget erbjuder inte bara personliga texter utan man kan även få foton och privata motiv printade. Själva säger Dekortorget att…

Det ska vara enkelt och roligt att inreda sitt hem med väggdekor

Ett personligt unikt citat kan säga mycket om hemmet och vem som bor där.

Citera mera :)

LOVE M

 

Författare

Inom inredning älskar jag blandningen av gammalt och nytt, historia gifter sig med nutid, vulgoromantik möter modern stilrenhet. Utöver detta har jag en stor passion för frasiga sidentyger, mörk choklad och långa bad med en doft av lavendel.

12 Comments

 1. Jag är sugen på en väggdekor i sovrummet på den nya träväggen, men jag får sådan beslutsångest att jag aldrig kommer till skott. Men förr eller senare så kommer jag på exakt vad jag vill att det ska stå.
  Ha en fin avslutning på veckan!
  Kram Annica

 2. Vi har en väggdekor hemma som jag älskar. Men vi ska ju flytta snart så får leta efter någon ny till den nya lägenheten :)

 3. Visst är det fint, jag gillar också citat. Men är det en trend som håller i sig? Kram Anette

 4. Your all photos are fabulous – everything looks beautiful as always. I was signed up to take a topiary workshop at Sung Harbor Farm earlier this month but couldn’t make the drive as a huge storm arrived the night before. I will certainly pick up a copy of the magazine – that might be all the instruction I need! decorating with home

 5. Som sagt, älskar inredningsbloggar, så tack för att du kommenterade! ^^
  Älskar oxå väggdekorer ^^

 6. Tycker det kan vara väldigt fint med väggdekor. Ett enkelt sätt att piffa upp ett rum med:)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.