Vackra växthus och uterum online

Försommaren är äntligen här och efter den längsta vintern någonsin är vi gladare än någonsin över värme med sol. Det är även högsäsong för växthus och uterum att ta första plats i trädgården. Säg någon som älskar natur som inte drömmer om ett alldeles eget litet grönt rum? I modern tid har även många större växthus börjat användas som uterum för fest och mysiga vän stunder. Inget är väl härligare än att sitta omringad med både vännerna och goda egenodlade grönsaker som slingar utefter växthusväggarna. Eller varför inte skaffa ett helt eget orangeri och odla läckra exotiska citrusfrukter.

Så om man går i köpa växthustankar, vilken modell ska man välja? Här presenterar jag några riktigt snygga modeller på växthus och uterum online som fungerar för alla smaker (och sommarväder)

Uterum online

Här ser vi ett vackert fristående växthus som även fungerar som uterum.

Fristående växthus!

Det fristående växthuset längst ner är en mindre modell som syns flitigt i Svenska trädgårdar. Perfekt om man har en mindre trädgård med inte plats för ett större uterum.

Alla fristående växthus och många fler vackra modeller hittar ni HÄR

Väggmonterat växthus!

Har man inte plats för ett helt växthus så är ett väggmonterat växthus en smart smidig lösning. Det placeras mot en av husets väggar och ovan ser vi ett riktigt snyggt rött väggväxthus.

Vem vill inte ligga och gotta sig i den goa hängmattan? Det som är bra med att ha hängmatta i uterummet är att man slipper alla obehagliga kryp som ramlar på en under skönhetssömnen i den:)

En rund paviljong ger ett spännande intryck i trädgården!

Uterum och Orangerier!

Att ha ett eget uterum är mångas dröm och det finns hur många varianter att välja på som helst. Valet av uterum eller orangeri får gå efter trädgårdens utseende. Runda paviljonger passar tex bra ihop med vita klassiska stenhus medan det i trä ovan passar fint med mörkmålade hus. Tänk efter vilken känsla ni vill att uterummet ger huset och omgivningen.

Uterummen ovan och många fler vackra hittar ni HÄR

Alla växthus ovan kommer från Classicum.se som är en av Sveriges äldsta och mest etablerade växt/uterumsbutiker. De grundandes redan på 90-talet och har ett av Europas största sortiment av växthus och uterum. Sortimentet hos Classicum består av växthus på mur, utan mur, fristående eller växthus för väggmontage, alla med olika färg och form samt olika glasbredder och dörrar. De har även ett stort sortiment av standard isolerade uterum och helt personligt anpassade uterum. De flesta av Classicums växthus och uterum finns att se live i deras egna utställningsträdgårdar.

Jag drömmer själv om att ha ett eget växthus. Tyvärr bor jag ju i lägenhet utan trädgård så den drömmen får jag nog lägga på is ett tag. Men det är så härligt att scrolla igenom alla vackra växthus och uterum online. Att drömma är första steget till att göra en tanke till verklighet säg det. Därför hoppas jag att ni drömmer många sköna gröna drömmar nu i sommar och att ni kanske tom hittar er alldeles egna växthusdröm.

Håll drömmen levande liksom det gröna :)

LOVE M

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

1 Senast uppdaterad

Lauren onsdag, maj 9, 2018 - 04:54 Svara

Skriv en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Senast uppdaterad 252 visningar

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis