fbpx

Uteplats inspiration – köptips för lyxiga Lene Bjerre stilen

Jag börjar med att beklaga det fruktansvärda som hände i Stockholm:( Att det dessutom skedde om våren när vår huvudstad är som allra vackrast, gör det bara ännu mer hjärtskärande och ger en mycket makaber kontrast. Jag har alltid sagt att det är bara en tidsfråga innan terrorn slår till även här i Göteborg.

Jag vägrar dock gå i rädsla och bitterhet, för då har de sinnessjuka förövarna vunnit. De vill ta glädjen, hoppet och friheten från oss alla och det ska de fan inte få. Därför väljer jag även att blogga om skönhet! För i en värld full av så mycket mörker behövs hoppet om att skönheten fortfarande finns därute, det gäller bara att vi väljer tro på den även när det är som allra tuffast. Tillbaka dagens inlägg….


ÄNTLIGEN! är våren här på riktigt och därmed hög tid för lite uteplats inspiration. Som vi har längtat och det var värt varje suktande sekund. Småfåglar kvittrar, vårblommorna spritter ut och färgerna i naturen återvänder sakta men säkert. Efter vintern kan uteplatsen kännas trist som en kvist, då är det dags för nya tag och lite nya grejer.

Här får ni årets första lyxiga uteplats inspiration denna gång signerat Danska Lene Bjerre!

Uteplats inspiration

 

Fantastiskt fin matta finns HÄR Kuddar HÄR och HÄR Utestol i trä HÄR Ljusbricka silver finns HÄR Lyxig uteplats med kristallkrona HÄR Tofs HÄR och blå kruka HÄR

Vad är väl sommaren utan en rejäl hängmatta ? Denna finns att köpa HÄR

Runt utebord finns HÄR Beige kudde HÄR Blommig kudde HÄR Ishink silver HÄR


Hoppas denna uteplats inspiration triggar inredarnerven rejält för att försköna och förnya i vår!

Här får ni även ett recept på en lyxig Rosé drink att avnjuta på den ny stylade uteplatsen:

Pink Rose drink

Ingredienser:

2 cl vodka
1,5 dl rosévin
1-2 droppar rosenvatten
soda
is
ev. några vackra rosblad att dekorera med

Gör så här:

Skaka vodka, rosévin och is i en shaker. Sila och häll upp i ett glas. Droppa 1-2 droppar rosenvatten i glaset och rör om. Fyll upp med soda och dekorera med rosblad.

Ha en helt fantastisk ny vårvecka med Påsk runt hörnet:)

LOVE M

INREDNINGSVIS UTVALDA KÖPTIPS:

Få de senaste trenderna och nyheterna först! Prenumerera på vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis