Uteplats och balkong – inspiration & tips

Dags för lite ljuvlig uteplats inspiration värd en miljon. Får ni inte till det så där Hemnet fint på balkongen ? saknas den där extra kryddan ? och kanske även kryddkrukan själv.

LÄS MER: OUTLET REA – 70 % rabatt på inredning

Misströsta inte för här ger Inredningsvis er den bästa uteplats och balkong inspirationen någonsin….dags att inreda ute !

Uteplats inspiration

Sköna Hem Görvälns slott

Billig snygga uteplats grejer hittar ni att köpa HÄR

Uteplats inspiration

Blommor, blommor, blommor är den första nyckeln till en lyckad uteplats. Våga mixa växter ni inte annars skulle gjort och snacka med Blomsterlandet om ni är dåliga på att kombinera växter, de är grymma.

Tipset: Gamla krukor folk har slängt kan i all sin gamla slitenhet bli väldigt vackra med nya fräscha blommor i.

SOMMAR REA FAVORITER

utemobler

KÖPTIPS: Perfekt inredning till balkongen hittar ni HÄR

Uteplats & balkong inspiration

Randigt och rotting hottar upp citybalkongen och ger ett läckert classy intryck. Låt gärna några vita skira gardiner rama in dörren till uteplatsen, snyggt och ombonat.

minivaxthus

Vem vill inte äta sin frukost på denna inbjudande uteplats ? och allt höjs ett snäpp med en väldoftande kopp kaffe, men bra kvalitet ska det va ….prova Zoegas :)

 

Nesbitt House

Nesbitt House

Sittdynor till uteplatsen hittar ni HÄR

En smart ide om man har en stor uteplats är att hänga möbler på tjocka båtrep. Det ger en fräck tvistad New England känsla och luftig känsla. Se bara till att taket är rejält och bärande annars är det risk husdjuret blir pannkaka om det ligger under hängsoffan :)

SOMMAR REA FAVORITER

uteplats balkong

Och kom ihåg ITS ALL ABOUT PRYDNADSKUDDAR :)

Uteplats och balkong

Den på första bilden är en av mina favo balkonger och jag skulle lätt kunna vakna upp till den utsikten varje dag :) Själv har jag ingen balkong, då jag bor i ett gammalt landshövdingehus, men har däremot en stor bedövande vacker innergård :) I mitt förra hem hade jag en jättebalkong, men då var jag nästan aldrig på den.

Det är underligt med oss människor, ofta längtar vi till det vi inte har, när vi sedan fått det vill vi inte ha det längre. Som jag citerade förra veckan, så är ju gräset sällan grönare hos grannen, även om vi tror det. Vi måste helt enkelt börja bli mer tacksamma för det vi redan har, istället för att hela tiden längta efter det vi inte har.

Vad gillar ni min balkong och uteplats special ???

LOVE M

OUTLET REA PÅ INREDNING – upp till 70 % rabatt

All inredning med REA ovan hittar ni HÄR

Följ inredningsvis

Om Inredningsvis

Inredningsvis är Sveriges populäraste sajt om inredning och lifestyle, med tusentals läsare varje månad. Maria Ljungström har grundat Inredningsvis och hon har ett sant öga för hur man kan få ett hem att se lyxigt och personligt ut.

Kontakt

Dekor & Design

Senaste inläggen

Casino utan svensk licens

@2022 – All Right Reserved. Inredningsvis